/kekhirek/szunetel-a-surgossegi-betegellatas-a-honvedkorhazban-szombat-ejszaka/
hirdetés

KÉK HÍREK

Szünetel a sürgősségi betegellátás a Honvédkórházban szombat éjszaka

Informatikai eszközöket telepítenek, ez idő alatt a szükséges rendszerek nem fognak működni, ezért nem tudnak betegeket fogadni.
hirdetés

Szombaton éjjel átmenetileg szünetelni fog a sürgősségi betegellátás a Honvédkórházban - írták ki az intézmény honlapjára.

Ez azt jelenti, hogy

a kórház szombaton este 11 és vasárnap reggel 6 között nem tud sürgős betegeket fogadni, mivel az intézményben ekkor készítik elő a Nemzeti Koszorúér Hálózat kialakításához szükséges informatikai eszközök telepítését, ami miatt a betegellátás szervezéséhez szükséges informatikai rendszerek nem fognak működni.

A tájékoztatás szerint ez idő alatt az ügyeleti betegellátást az Országos Mentőszolgálat koordinálja a Nemzeti Népegészségügyi Központ határozata alapján a főváros kijelölt egészségügyi intézményei között.

A sürgősségi ellátáson kívül a kórházban a betegellátás ebben az időpontban is folyamatosan működik.

hirdetés

Mint azt megírtuk, a Honvédkórházban ágyi poloskákkal küzdenek, amelyek több osztály orvosi szobájában is felütötték a fejüket, holott azokban az aktuálisan riasztható ügyeletes orvosok renegerálódnának. Az invázió július első hetében indult az intenzív osztály orvosi szobájából.

Forrás: hvg.hu


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk