/kekhirek/sztrajk-ryanair-pilotak-szemelyzet-legiutaskiserok/
hirdetés

KÉK HÍREK

Sztrájkra készül a Ryanair személyzete júliusban, totál szívás lehet, ha velük utaznál

Július 12-én az írországi pilóták, július 25-én és 26-án az utaskísérők sztrájkolnak Spanyolországban, Olaszországban, Portugáliában és Belgiumban.
hirdetés

Több európai országban is sztrájkolni fognak júliusban a Ryanair légiutas-kísérői, mert a cég nem adott érdemi választ munkaügyi problémáikra.

Emiatt most, a nyári időszakban súlyos fennakadás lehet a légitársaságnál, mivel népszerű úticélokat is érinthet a munkabeszüntetés.

Az alkalmazottak hét elején nyújtottak be listát a vállalat vezetőségének a követeléseikről, de a Ryanair szerint ez értelmetlen, mivel munkavállalók már így is jó körülmények közt dolgozhatnak.

hirdetés

A The Guardian azt írja, hogy a földi személyzet, a stewardok és a stewardessek július 25-én és 26-án függesztik fel a munkavégzést Spanyolországban, Olaszországban, Portugáliában és Belgiumban.

Néhány nappal ezelőtt a Ryanair száz, Írországban állomásozó pilótája jelentette be, hogy július 12-én sztrájkolni fog.

A Ryanair-rel nem csak az alkalmazottak elégedetlenek, hanem az utasaik is. A közelmúltban például több extra szolgáltatás díját is emelte a cég. Ráadásul ezt nem is jelentette be az ír légitársaság, és olyan módon tette, hogy az teljesen átláthatatlan az utasok számára.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk