hirdetés

KÉK HÍREK

Rendőrt akartak hívni egy szoptató anyukára egy pécsi plázában

Az Árkádban történt, az anyuka teljesen eltakarta magát, csak a baba látszott, mégis közszeméremsértéssel vádolták.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. augusztus 17.

hirdetés

Közszeméremsértés miatt akart rendőrt hívni egy szoptató anyukára egy biztonsági őr a pécsi Árkádban. A Baranya megyei hírportál, a BAMA.hu beszámolója szerint a fiatal anyuka a Facebookon számolt be az esetről. Azt írta, nagybevásárlásra mentek a plázába a férjével és egy hónapos kisbabájukkal. Ám a pici megéhezett, erre leült egy padra, és megszoptatta. Amint írta,

„mivel tudom, hogy egyeseket érzékenyen érinthet egy emlőből táplálkozó kisbaba látványa, gondosan eltakartam magam egy textilpelenkával, csak a kicsi baba látszott”.

Az áruház egyik biztonsági őre azonnal odament, és felszólította, hogy ezt azonnal hagyja abba. Megfenyegette, hogy rendőrt hív rá, mert amit csinál, az közszeméremsértés. Mondta, hogy csak a pelenkázó helyiségben lehet szoptatni a babákat, mire a megdöbbent anyuka kérdezte, hogy hol van az erre vonatkozó áruházi szabályzat, vagy bármilyen tiltó tábla. Ilyet nem mutatott neki az őr.

A BAMA megkereste a pláza igazgatóját. Martits Balázs azt mondta: valóban nincs ilyen szabályzatuk, az őrnek nem volt joga ahhoz, amit tett, ezért belső vizsgálatot rendeltek el.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk