/kekhirek/szinte-az-osszes-allatot-kiloptak-belole-bezar-a-paradfurdoi-miniallatkert/
hirdetés

KÉK HÍREK

Szinte az összes állatot kilopták belőle - bezár a parádfürdői miniállatkert

Sokan látogatták, de mivel az utóbbi időben rendszeresen tolvajok fosztogattak benne, a tulajdonosok úgy döntöttek, lehúzzák a rolót.
hirdetés

Kénytelen bezárni kapuit a Parádfürdőn működő és nagy népszerűségnek örvendő miniállatkert, ugyanis az állatokat szinte egytől egyig kilopták belőle. A szomorú döntésről az intézmény írt posztot a Facebookra - a bejegyzésből kiderül, hogy a tolvajok többször jártak vissza, főleg az idei évben sűrűsödtek meg a lopások. Több helyen is szétvágták a drótot és a kerítést, és nagyjából csak az öreg gyöngytyúkot és a japán csirkéket hagyták ott. Pedig korábban lehetett náluk látni pávát, őzet, birkákat, kecskéket és különféle madarakat is.

A bejegyzés alatt már rengeteg felháborodott komment gyűlt össze. Sokan családosan, kisgyerekekkel látogatták és a város egyik üde színfoltjának is nevezték. Többen azt javasolják, indítsanak gyűjtést, hogy a lehetetlen helyzetbe került állatkerten segíthessenek, illetve a biztonsági kamerák felszerelése mellett érvelnek, hogy legalább legyen esély felismerni és elkapni a fosztogatókat.

A parádfürdői miniállatkert 2006 óta működött családi vállalkozásként, az utóbbi időben azonban egyre rendszeresebbé váltak az állatlopások a házuk táján. Előfordult, hogy egyetlen alkalommal aranyfácánok, fácánok, foglyok, mandarinrécék és nyulak tűntek el tőlük.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk