hirdetés

KÉK HÍREK

Szexuális zaklatással vádolja a híres divattervezőt több férfi és transznemű modell is

A 37 éves Alexander Wang állítólag több modellt is bedrogozott és inzultált.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 30.

hirdetés

Több férfi és transznemű modell is azt állítja, hogy a 37 éves Alexander Wang tervező bedrogozta és szexuálisan zaklatta őket, különböző bulikban.

Owen Mooney modell, aki a TikTok-on mesélte el történetét, azt mondta, hogy Wang 2017-ben egy zsúfolt New York-i klubban tapogatta meg.

Egy másik vádlója szerint egy közös transznemű barátjuk beült Wang autójába egy parti után, majd a tervező vízzel kínálta és ellenőrizte, hogy mindet meg is igya.

"Néhány perccel később vette észre, hogy már gurulnak és, hogy a vízben valószínűleg gina volt"- mondta a névtelenséget kérő barát.

"Ez rendszeresen előfordult, egy évvel később hallottam, hogy mások is drogot kaptak tőle a kocsiban."

A Model Alliance érdekvédő szervezet közleményt adott ki Wang vádlóinak támogatásáról.

"Mi, a Model Alliance szolidaritást vállalunk azokkal, akik megosztották Alexander Wang szexuális visszaéléseivel kapcsolatos vádjaikat" - áll az Instagram bejegyzésében.

hirdetés
"A divatipar átláthatóságának és elszámoltathatóságának hiánya minden modellt kiszolgáltatottá tesz, tekintet nélkül nemükre vagy nemi identitásukra."

Wang, aki saját márkája létrehozása után azzal vált ismertté, hogy partijain sok világsztár megfordult, nem kívánta kommentálni a vádakat, és jogi képviselője sem válaszolt a lap megkeresésére.

A modellek állításai miatt az egyik ügynökség közleményében azt kérte a divatiparban dolgozóktól, hogy bojkottálják Wangot.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk