hirdetés

KÉK HÍREK

Szétvertek egy többszáz éves templomot Angliában az illegálisan bulizók

Egyelőre nem kapták el a szilveszteri buli szervezőit.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 03.

hirdetés

Szigorú kijárási korlátozások ide vagy oda, az angliai East Horndonban sokan bulizással búcsúztatták 2020-at, méghozzá olyannal, ami még békeidőben is illegális lenne: egy több mint ötszáz éves templomban tettek kárt egy illegális buli során.

Az essexi rendőrség Facebook-oldalára kikerült tájékoztatása szerint a templomban megszervezett bulin több százan vehettek részt, a féktelen embertömeg pedig súlyos nyomokat hagyott az épületben. A közzétett fényképen látszik, hogy a templomban hang és fénytechnikát húztak fel a szervezők, a parti után rengeteg szemét maradt, a falak pedig megrongálódtak.

A buli szervezőit egyelőre még nem azonosították, három embert vettek őrizetbe drogbirtoklásért és közrend elleni bűncselekmény miatt.

A telepulésen található All Saint Church több mint félezer éves, még a 15. században építették, és több legenda is fűződik a nevéhez: többek közt az is, hogy itt temették el Boleyn Anna levágott fejét vagy szívét.

Az essexi rendőrségnek ezen kívül még két esetben kellett illegális buli miatt intézkednie: Brentwoodban egy ipari épületben szerveztek hasonló jellegű összejövetelt ismeretlen elkövetők, Sewardstoneburyben pedig egy nő rendezett több mint százfős házibulit -  őt elkapták, 10 000 fontra, azaz négymillió forintra büntették.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk