/kekhirek/szetszedik-a-telekomot-a-duhos-kommentelok-a-facebookon/
hirdetés

KÉK HÍREK

Szétszedik a Telekomot a dühös kommentelők a Facebookon

Az egyebek mellett a Walking Dead-et sugárzó Foxot és a National Geographicot követelik vissza. A két csatorna helyére a Tv2 új adóit teszik.

Link másolása

hirdetés

Igazi kommentháború alakult ki a Telekom Facebook-oldalán. A hozzászólók amiatt reklamálnak, hogy a szolgáltató kivette a csomagjából a többek között a Walking Dead sorozatot is sugárzó Foxot és a National Geographicot a csatornái közül. A cég közleményt is kiadott a témában, amiben azt írják, hogy a két csatornával nem sikerült olyan megállapodást kötni 2017-re, ami mindkét félnek előnyös lenne.wd

A közlemény azonban nem hatotta meg a kommentelőket, sőt, inkább még jobban felkorbácsolta az indulatokat, a Telekom Facebook-oldalán egymást érik a felháborodott hozzászólások. Többen is azzal fenyegetőznek, hogy megszüntetik előfizetésüket, mások szerint a bekerülő két csatorna szerintük csak propagandát fog sugározni, és a minőség is vissza fog esni.

Többek között ilyen kommentek záporoztak a Telekom oldalára:

"
Kár, emiatt kénytelenek leszünk megszüntetni a Magenta1 csomagunkat. A Fox és az összes NatGeo alap nálunk. Ha külön csomagban lett volna, akkor is vállaltuk volna a többletköltséget.

"Na még egyszer: Ha 2017-től nincs NatGeo, akkor még a mobil előfizetésemet is lemondom, és átmegyek az egyik konkurenciához. A Telekom az egyik legnagyobb szolgáltató Magyarországon, a FOX-csatornák meg a legnézettebbek, olyan nincs, hogy nem tudott a Telekom megállapodni a FOX csoporttal, csak olyan, hogy nem akart. Érdekes, a UPC-nek valahogy sikerül az Andy Vajna-féle tv-ket és a NatGeót is egyszerre a csatornakínálatukban tartani."

"
Tisztelt Telekom! Felháborító, hogy NatGeo helyett gagyi csatornákat adnak, hűségidő leteltével valószínűleg váltok, ami azért is szomorú, mert több, mint 20 éve vagyok ügyfél. De ez betette a kaput.

"Kéretik a közönségigényeket maximálisan figyelembe venni, nemcsak az ígéretekben, hanem a tettekben is (felhívnám a figyelmet a képernyő bal felső sarkában látható logóra). Ja, és ha válaszoltok, kérlek, ne tegezzetek le, nem vagyunk olyan nexusban. Köszönöm."

hirdetés

Utóbbi kommentelő egy képet is csatolt a hozzászólásához:

Az ehhez hasonló felháborodott kommentekre egyelőre sorban válaszol a Telekom, mindenkinek udvarias stílusban ismételgetik a közleményben elhangzottakat:telekom

A Fox Networks Group közleménye

Szomorúan értesültünk róla, hogy a Magyar Telekom úgy döntött, hogy 2017. január 1-től nem viszi tovább a FOX Networks Group csatornáit, és ilyen módon nem teszi lehetővé előfizetői számára, hogy tovább élvezhessék magas színvonalú, műfajukon belül meghatározó jelentőségű csatornáinkat, a rendkívül népszerű National Geographic-ot, Nat Geo Wildot és FOX-ot.

A National Geographic egy egyedülálló, világszerte ismert és népszerű brand, amely mind szélesebb horizontot nyit a nézői előtt, és amely számára 2017 az eddigi legjelentősebb évnek ígérkezik.

Idén novemberben nagy izgalommal várjuk a Ron Howard és Brian Grazer által készített Mars – Utunk a vörös bolygóra című sorozatunk premierjét, mely alkotás új prémium műsorstratégiánk középpontjában áll, és fordulópontot jelent majd csatornánk megújulási folyamatában. 2017-ben további izgalmas premierekkel jelentkezünk, melyek szintén fontos lépések lesznek ezen az úton.

Többek között képernyőre tűzzük a teljesen újragondolt – a leghosszabb ideje futó televíziós dokumentumfilm-sorozatként ismert – Explorer legújabb évadát, valamint első fikciós sorozatunkként a Brian Grazer és Ron Howard által jegyzett Genius című szériát, benne az Albert Einsteint játszó Geoffrey Rush-sal és az Einstein feleségét alakító Emily Watsonnal.

Szintén fontos megjegyezni, hogy a National Geographic nézői bolygónk megismeréséhez és megóvásához is hozzájárulnak, lévén a csatorna a teljes profitjának 27%-ával a National Geographic Society társadalmi célú munkáját támogatja.

A FOX a világ egyik legnépszerűbb szórakoztató csatornája, amely szinte közvetlenül az amerikai premiert követően mutat be olyan népszerű sorozatokat, mint a The Walking Dead, melynek legújabb hetedik évada világszerte nézettségi rekordot döntött. A kultikus sorozat premierepizódja kiemelkedő nézettséget hozott hazánkban is, amellyel számos jelentős filmcsatornát megelőzött az idősávjában, és az 5. helyet szerezte meg a teljes magyar tévés nézettségi mezőnyben. 2017-ben számos új kiemelkedő premier is lesz a FOX műsorán, érkezik a Marvel Legion című sorozata és második évadával folytatódik Robert Kirkman nagysikerű Outcast sorozata is.

A FOX Networks Group csatornái továbbra is elérhetőek szinte minden tévészolgáltatónál, megtalálhatóak többek között a UPC, a DIGI és az Invitel kínálatában. További információt csatornáink és a szolgáltatók weboldalán találhat.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk