/kekhirek/szerzodest-iratott-a-lanyaval-hogy-vekony-marad-es-naponta-le-is-merte-a-zsarnokoskodo-apa/
hirdetés

KÉK HÍREK

Szerződést íratott a lányával, hogy vékony marad, és naponta le is mérte a zsarnokoskodó apa

Az angol férfi a fiát is megfenyegette, őt azzal, hogy „szétkeni az agyát a plafonon”.
Fotó: Counselling/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2021. március 10.

hirdetés

Élethosszig szóló “szerződést” kötött a saját lányával egy angol családapa, hogy soha nem fog elhízni, sőt, minden nap le is mérte őt - írja a Metro.

Az 56 éves Rachid Khadla rémuralmat gyakorolt az egész családja fölött, most gyermekbántalmazásért kell felelnie a Reading-i bíróságon. A férfi többek közt fojtogatta a fiát, és fakanalakkal ütötte a gyerekeket, ha úgy vélte, helytelenül viselkednek. 

Lánya, a most 23 éves Amira elmondta: apja nem csak azt határozta meg, mit vehet fel és kivel találkozhat, vagy épp mit nézhet a tévében. A férfi minden gyerekét rendszeresen lemérte, ellenőrizve, hogy nem híztak, ám a lánya számára 2012-ben szerződésbe is foglalta, hogy soha nem lehet rajta súlyfelesleg.

hirdetés
“Én, Amira Khadla, soha nem fogok elhízni. Rengeteget fogok sportolni, egészen a halálomig” - szerepelt a bizarr dokumentumban.

A lányt másfajta abúzus is érte: apja például kilencéves korában hozzávágott egy széket a fejéhez, majd az orvos előtt azt állította, egy focilabda találta el. Amira állandó rettegésben élt az apjától, aki ostobának és egy kudarcnak tartotta őt. Öccse, Hicham azonban még rosszabbul járt, mivel a tanulási problémákkal küzdő fiút Rachid egy ízben majdnem halálra fojtogatta. 

“Hicham próbálta leállítani az apját, de képtelen volt megszólalni. Alig kapott levegőt, az egész félelmetes volt” - mondta el a testvére.

A fiú végül az iskolában mesélte el barátainak a történteket, akik a tanárok segítségével értesítették a rendőrséget.

“Nemcsak fizikai, hanem érzelmi bántalmazásról is beszélhetünk. A vádlott például azzal fenyegetőzött, hogy megöli a fiát, és szétkeni az agyát a plafonon” - mondta el a gyerekek ügyvédje.

A férfi tagadta a vádakat, mondván: soha nem bántotta a gyerekeit, csupán kisebb korukban csapott néha rá a fenekükre, és legfeljebb a hangját emelte fel velük szemben. A tárgyalás azonban folytatódik, Rachidnak két testi sértéssel járó bántalmazási, illetve három gyermekbántalmazási esetért kell felelnie.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk