KÉK HÍREK

Szerenád után ugrott vonat alá a végzős tokaji gimnazista

Tehetséges focista volt. Egyelőre nem tudni, miért vetett véget az életének.

Link másolása

Megölte magát egy végzős gimnazista. A hírt annak a focicsapatnak a Facebook-oldalán tették közzé, amelyben játszott.

O. János a gimnáziumi ballagását követő szerenádon még részt vett osztálytársaival. Az azt követő hajnalon vonat alá ugrott. A fiú nem hagyott hátra búcsúlevelet, senki sem tudja tettének az okát, a környezete egyelőre csak találgat.

"Unokatestvére fél éve hunyt el egy tragikus balesetben, János nagyon szerette őt és nem tudta feldolgozni az elvesztését. A halála előtti napokban többször emlegette, hogy vonat alá ugrik, de senki nem vette őt komolyan" - számolt be a Bors.

János, vagy ahogyan mindenki hívta, Janesz a Tokaj FC U19-es csapatában focizott, a klubja a Facebookon így búcsúzott tőle:

"
Ma hajnalban tragikus körülmények között elhunyt Osváth János, egykori labdarúgónk, s egyben barátunk is. Emlékét kegyelettel megőrizzük! Nyugodj békében "Janesz"!

ojanos3

(forrás: Tokaj FC FB)

Ma hajnalban tragikus körülmények között elhunyt Osváth János, egykori labdarúgónk, s egyben barátunk is. Emlékét kegyelettel megőrizzük! Nyugodj békében "Janesz"!Közzétette: TOKAJ FC – 2016. április 29.

Szerető, összetartó és köztiszteletben álló család vette körül Janeszt, nyitott, szívélyes, tehetséges srácként marad meg ismerői emlékezetében. A kisvárosban rengetegen szerették őt - írja a Bors.

Édesanyja ezt az idézetet osztotta meg Facebook oldalán:

2

"
Felfoghatatlan ez a tragédia, nem találom a szavakat

– mondta Zelenák Ádám, a Tokaj FC alelnöke a Borsnak.

"Jani egy remek családban nőtt fel, náluk nagyon nagy az összetartás. János például imádta az unokatestvérét, aki hasonlóan értelmetlen tragédia áldozata lett fél évvel ezelőtt. Ő Németországban, egy balesetben vesztette életét, és Janin látni lehetett, hogy mennyire megviseli őt a gyász." – nyilatkozta szomorúan a Borsnak és őszinte részvétét fejezete ki a családnak.

Rengetegen gyászolják Janeszt a Facebookon:

"Édes Istenem adj neki örök nyugodalmat. :("

oszinte

Nyugodj békében Janesz! Sohasem feledünk!

"Nyugodj békében Barátom sose felejtelek el :( együtt nőttünk fel :("

"
Nyugodj bèkèben Janesz. Az Álom 11-ben benne vagy.

oszinte3

"NYUGODJ BÉKÉBEN JANIKA, A TRAGÉDIÁD NAGYON MEGRÁZOTT, HIHETETLEN, DE SAJNOS IGAZ FIATAL VOLTÁL. MÉG KÖZTÜNK LENNE A HELYED, DE TE MÁR FENTRŐL NÉZEL LE RÁNK. ŐSZINTE RÉSZVÉTEM A CSALÁDNAK."

Őszinte részvétem az egész családnak! Nyugodjon békében Isten kegyelmében!

Forrás: Bors

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Horrorisztikus gázolást rögzített egy térfigyelő kamera a Bécsi úton
A felvételen látszik, hogy piros volt a lámpa a gyalogosoknak, egy férfi mégis úgy döntött, átkel az úton.

Link másolása

A Szépvölgyi út és a Bécsi út kereszteződésében, a villamostól indult el egy középkorú férfi az út másik oldalára. A piros jelzés ellenére is lelépett az úttestre, ahol elütötte egy nagy sebességgel érkező fehér autó. A Bp-i Autósok Közössége megtudta, hogy

a férfit súlyos sérülésekkel kórházba szállították, miután több métert repült.

Az alábbi videót csak erős idegzettel rendelkezőknek ajánljuk megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

22 éves, ismert nógrádi vállalkozó halt meg a zagyvaszántói balesetben
Gáspár Győző is megemlékezett róla a közösségi oldalán, ugyanis jó viszonyban van B. Tamás családjával.
Címkép: Unsplash - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

A 22 éves férfi április 9-én, dél körül sodródott le a 16-os főút Zagyvaszántóhoz közeli szakaszáról. A Porsche sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A Bp-i Autósok portál azt írja, egy Salgótarjánban ismert fiatal vállalkozó, B. Tamás volt az áldozat.

“Szomorú szombat ez a mai nap… szomorú, mert a kedves barátunk elvesztették egyetlen gyermeküket!

Apaként felgondolni, átérezni sem tudom, hogy ezt a súlyos tragédiát hogyan lehet feldolgozni… 22!!!Sajnos Neked csak ennyi adatott Tomika! A mennyek országa lett az új otthonod, az angyalok vigyáznak Rád! Istenem! Ez felfoghatatlan!” - írta Gáspár Győző a Facebookon, ahová képet is feltöltött az áldozatról.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Büntetőfékezett egy kisteherautós egy 40 óvodást szállító busz előtt Szentendrén
Az ovisok kirándulni indultak. Szerencsére mindegyikük be volt kötve, így senki sem sérült meg.
Címkép: police.hu - szmo.hu
2022. április 07.


Link másolása

Óvodásokat szállító autóbusz előtt fékezett be egy kisteherautó Szentendrénél - számolt be róla a police.hu.

A kisteherautó a Dobogókői útról szeretett volna jobbra kanyarodni Budapest felé a 11-es útra, a busz elé sorolt volna be, de nem tudott. Miután sikerült kikanyarodnia, megelőzte a buszt, majd visszatérve a külső sávba beletaposott a fékbe.

A buszsofőr próbálta elkerülni a balesetet, de a két jármű között nagyon kicsi volt a távolság, nem tudott időben megállni, a kisteherautónak ütközött.

Mindkét jármű megsérült.

Az autóbuszon 40 kisgyerek utazott öt óvónő kíséretében, a szentendrei ovisok kirándulni indultak. A 3 és 6 év közötti lurkóknak és vigyázóiknak nem esett baja, mindnyájan használták a biztonsági övet.

Az autóbusz elején és hátulján egyértelmű jelzés figyelmeztetett: „Gyermekszállítás”.

A kisteherautó 50 éves pilisvörösvári vezetője nem tett vallomást, annyit mondott csak, nem érzi úgy, hogy büntetőfékezett volna, a gyanúsítás ellen panaszt tett.

Egy, az ütközés, valamint az azt megelőzően történtek szemtanúja szerint a busznak esélye sem volt elkerülni a balesetet. Arra is kitért, a külső sáv előttük járműmentes volt, a kisteherautó fékezését semmilyen közlekedési szituáció nem indokolta.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az 50 éves férfi ellen, egyben elvették vezetői engedélyét.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Felhozták a jósvafői barlangban elhunyt búvár holttestét
A Terrorelhárítási Központ (TEK) közölte, hogy a balesetet szenvedett búvár megtalálásáért folyó művelet vasárnap rendkívüli esemény nélkül befejeződött.
Forrás: TEK/MTI - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

Azt írták, hogy a jósvafői Kossuth-barlangban április 3-án eltűnt barlangi búvár utáni kutatás, megtalálása, felszínre hozatala és a művelet technikai biztosítása rendkívüli körülmények között történt.

Kiemelték, hogy a művelet koordinálását végző Terrorelhárítási Központ szakemberei a barlangi- és búvármentő szakemberekkel végig a lehető leggyorsabb, de a legbiztonságosabb végrehajtást szem előtt tartva működtek együtt a helyszínen.

Mede Márton tűzoltó főtörzsőrmester, tűzoltóbúvár, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálatának tagja múlt vasárnap szabadidejében hajtott végre tervezett feltáró merülést, amely közben eltűnt.

A Terrorelhárítási Központ főigazgatója, Hajdu János köszönetét fejezte ki a mentésben közreműködőknek. A közlemény szerint a műveletben 18 szervezet, mentőszolgálat, egyetem és cég vett részt.

A címlapképen az látható, ahogy a TEK fõigazgatója (középen) koordinálja a Kossuth-barlangban eltûnt búvár utáni kutatási mûveletet.

Link másolása
KÖVESS MINKET: