hirdetés

KÉK HÍREK

Sound-botrány: megszólalt az egyik lány

Videó is készült arról, ahogy a lányok a DVBBS öltözőjébe mentek.

Link másolása

hirdetés

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, július 9-én, szombat este a Balaton Sound fesztiválon az egyik sztárfellépő, a kanadai DVBBS duó öltözőjében két eszméletlen tinilányt találtak.

Az előzmények dióhéjban

Összesen hat lányt invitáltak az öltözőbe, akiket előtte a színpadra is felhívtak, ahol egy üveg vodkával is megkínálták őket. Az Index úgy tudja, a lányok egyikének barátai állítják, egy magyar nő és egy külföldi férfi "hajtotta fel” a zenekarnak kinézett lányokat. A szombati koncert végén a kordonok között jelentek meg és választottak ki hat lányt.

Ezután a két DJ és a lányok az öltözőbe vonultak, ahol együtt pózoltak, fotózkodtak a két DJ-vel, miközben előkerült egy üveg, amiben senki sem tudta (a lányok közül legalábbis), hogy mi van. Ebből az italból felespohárral kínálták őket, ezután jött a filmszakadás. Egy lány a mosdóban lett rosszul - egyes hírek szerint sírógörcsöt is kapott -, kettőt pedig az öltözőben találtak meg a takarítók. Más források szerint a lányok barátai keresték őket a biztonságiakkal együtt, és amikor a két eszméletlen lányt megtalálták, még a DVBBS tagjai is ott voltak.

Ezt követően a sztárfellépők villámsebesen autóba pattantak, és ahelyett, hogy a budapesten lefoglalt szállodai szobájukba mentek volna, egyenesen a magánrepülőjüket vették célba. A két DJ-t (egyébként egy testvérpárról van szó) a reptéren érték utol a rendőrök.

Július 12-én, kedden megszólalt az egyik érintett lány édesanyja is: Bényi Ildikó, az ismert tévés műsorvezető.

hirdetés
repul

Fotók: DVBBS / Facebookseattle

A Borsnak most sikerült - igaz, közvetítőn keresztül - beszélnie az egyik lánnyal a közül a hat lány közül, akik bent voltak a két sztár DJ öltözőjében.

"
A zenészek kedvesek voltak velünk, de aztán ittunk valamit, és jött a képszakadás. Kihasználtak és átvertek, csapdába csaltak minket, nem találunk szavakat és magyarázatot a történtekre.

- idézi a lány szavait a Bors. A közvetítő, a lányok ismerőse hozzátette:

"
Vannak olyan lányok, akik azért mennek be az öltözőbe, hogy lefeküdjenek a sztárokkal, "de ők nem ilyenek, nagyon jól ismerem őket".

A közvetítő szerint a lányok tényleg csak autogramot szerettek volna, és közös fotót a két DJ-vel. Mivel hatan voltak, ez biztonságérzetet adott nekik, eszükbe sem jutott, hogy másról is lehet szó. Ennek némileg ellentmond, hogy a Blikk rendőrségi információkra hivatkozva azt írja, a két ájult lány szervezetében kábítószert találtak, az egyikében többfélét is.gyanusitott

A lányok most már belátják, nagyot hibáztak: hiszen rengetegszer hallották, mire kell odafigyelni egy bulin, mégis besétáltak a csapdába. Jóhiszeműek voltak és naivak, szégyellik magukat.

"
Felejteni szeretnénk, tanultunk a hibánkból"

- mondta el a közvetítőn keresztül az egyik lány a Borsnak. Nagyon bántja őket, hogy sokan azt hiszik, könnyűvérű kis cafkák.

Videó készült az egészről

A backstage be volt kamerázva, az öltözőkonténer körül megfordulók minden lépését rögzítették a kamerák, így arról is felvétel van, ahogy a lányok megérkeznek a zenekar tagjaihoz - írta a Blikk. A felvételek alapján kiderülhet, hogy a lányok milyen körülmények között kerültek a DVBBS öltözőjébe, illetve hogyan hagyták el azt. A Blikk szerint a felvételeket lefoglalta a rendőrség.

A DVBBS fellépése egy amerikai fesztiválon:feszt2fesztfenyek

A kanadai sztár-DJ-k ellen - a hírek alapján úgy tűnik -, a rendőrök "csak" marihuána birtoklása miatt indítottak eljárást. A két férfit elengedték, szabadlábon védekezhetnek. Az ő álláspontjuk szerint nem tehetnek semmiről, "mossák kezeiket", de együtt éreznek az áldozatokkal és családtagjaikkal.

Az eddig kitudódott részletek alapján továbbra sem világos, hogy a lányok már azelőtt is ittak, vagy esetleg fogyasztottak valami kábítószert, hogy egyáltalán a színpadra felhívták volna őket, mint ahogyan az sem világos, hogy ha netán az öltözőben történt drogfogyasztás, a kábítószert a lányok vitték be magukkal, vagy a DJ-ktől kapták - netán mindkettő igaz.

A két DJ közleménye:

Megrázott minket, hogy a Balaton fesztivál (sic!) néhány látogatója áldozata lett olyan eseményeknek, amik miatt kórházba kerültek. A rendőrség az együttműködésünket kérte a nyomozásban, és természetesen mindent megtettünk. A rendőrség megerősítette, hogy semmi kapcsolat nincsen közöttünk, és a történtek között, ezért mentünk tovább pár órával később az ibizai fellépésünkre. Ettől az esettől függetlenül zajlik egy marihuánával kapcsolatos ügy, mi szívesen válaszolunk ezekre a vádakra, és készségesen segítünk a rendőrségnek megoldani az esetet.

Gondolatban az áldozatokkal és a családjaikkal vagyunk.

Alex és Chris (DVBSS)

Forrás: Index

Oszd meg a cikket a faladon!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK
A hóesést akarták megnézni, legalább 21-en meghaltak Pakisztánban
Több mint százezer autóval indultak útnak, ebből ezernél is több akadt el az utakon.

Link másolása

hirdetés

Turisták özönlötték el a Pakisztán északi részén található Muree városát, ugyanis a térségben szokatlanul sok hó esett. A BBC információi szerint több mint százezer autóval érkeztek a nézelődők, ám péntekről szombatra virradóan sokan az utakon ragadtak a havazás miatt – írta meg a 24.hu.

A rendőrség információi szerint a több mint ezer autóban legalább 21-en meghaltak.

Közülük legkevesebb hatan halálra fagytak, a többi esetben egyelőre nem ismerik a halál okát. Sejthető azonban, hogy néhányan megfulladtak az autóikban, mivel a kihűlés ellen járatták a motorokat. Az alábbi Twitter-videó bemutatja, hogy milyen kétségbeejtő a helyzet a helyszínen:

hirdetés

Az ország belügyminisztere elmondta, hogy az elmúlt 15-20 évben nem volt ennyi turista a környéken, ebből adódik a krízis. Murree környékét katasztrófa sújtotta övezetté nyilvánították és jelenleg a gáz- és vízszolgáltatás is akadozik.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK
Meghalt egy kerékpáros, aki tévedésből hajthatott fel az M43-as autópályára
A férfin nem volt fényvisszaverő mellény, ki szeretett volna húzódni a leállósávba, ekkor érte a baleset.

Link másolása

hirdetés

Halálra gázoltak egy, a belső sávban bicikliző középkorú férfit az M43-as autópályán. A baleset péntek délután történt Algyő közelében. A biciklis a sztráda előtti körforgalomnál mehetett fel az autópályára, tévedésből.

Úgy tudni, megpróbált kihajtani a leállósávra, amikor elsodorta egy furgon, majd egy kocsi is elütötte.

A férfin nem volt fényvisszaverő mellény, a sérüléseibe a helyszínen belehalt.

A Tények teljes riportja az esetről


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Életfogytiglant kaptak az ártatlan georgiai fekete férfit lelövő gyilkosok
Ketten közülük életük végéig börtönben maradnak, a megbánás legkisebb jelét sem mutatták. Az ítéletet mindhárman megfellebbezik.

Link másolása

hirdetés

Gregory McMichael (66), Travis McMichael (35) és William Bryan ügye két évvel ezelőtt kezdődött. A három elkövető az autójával üldözőbe vett egy fekete férfit, Ahmed Arberyt, aki a környékükön kocogott. Az indokuk az volt, hogy Arbery hasonlított egy betörőre – ezért megtámadták, dulakodni kezdtek vele, Travis pedig egy sörétes puskával megölte.

A három vádlott bűnösségéről már novemberben döntött az esküdtszék.

Az apja-fia páros és az akciót levideózó szomszédjuk arról próbálta meggyőzni az esküdteket, hogy önvédelemből cselekedtek, ezt azonban nem hitték el nekik – írja a 444.hu. Az ügyben döntő bíró a két fővádlottat – a két McMichaelt – kőszívűnek nevezte, és mivel a megbánás legkisebb jelét sem mutatták, életfogytiglani börtönre ítélte őket. Bryan szintén életfogytiglanit kapott, de 30 év múlva feltételesen szabadulhat. Az ítélet ellen mindhárman fellebbeztek.

Arbery gyilkosai hamarosan egy külön perben újra bíróság elé állnak gyűlöletbűncselekmény gyanúja miatt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Egy zárt rendőrségi területre jutott be valaki illegálisan a Budai Vár közelében, a TEK is kivonult
A helyszínen késő este több rendőri szerv is intézkedett.

Link másolása

hirdetés

Illegálisan hatolt be valaki egy zárt rendőrségi területre a Budai Vár közelében szombaton késő este - írta éjjel az MTI. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóügyelete annyit közölt, hogy "több rendőri szerv (KR, BRFK, TEK) részvételével intézkedés van folyamatban egy zárt rendőrségi területre történt illegális behatolás miatt".

A Telex arról számolt be, hogy több olvasójuk is jelezte, szombat este 10 óra körül sok rendőrségi járművet láttak.

Egyikük elmondta, hogy többek között

a TEK páncélozott járművét, körülbelül 20 kisbuszt is látott, melyek a Vár felé mentek.

Egy másik olvasó pedig sok egyenruhást is látott, akik egy "gyártelephez hasonlító területre nyomultak be".

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: