/kekhirek/soroksari-gyilkossag-2013szeptember-kocogo-futono-kifigyelte/
hirdetés

Borzongató részletek: így figyelhette ki a soroksári gyilkos a futni induló édesanyát

A férfi ipari alpinista volt, értett a kötelekhez, zsinórokhoz.
hirdetés

Már 5 éve nem tudni, ki ölte meg azt a 36 éves soroksári édesanyát, aki futni indult, de már soha nem térhetett haza.

A nőt Soroksár erdős részén, a Szigetdűlő középső útja melletti területen gyilkolta meg ismeretlen tettes 2013. szeptember 25-én.

A rendőrség tavaly decemberben addig nem látott kamerafelvételeket is közzétett, hátha ezek hozzák meg a rég várt áttörést az ügyben. Ezektől azt remélték, hogy ha jelentkeznek a felvételen látható személyek, és tanúként vallomást tesznek, akkor közelebb kerülnek az ügyhöz.

A videó:

A várt áttörést azonban ezek sem hozták meg. Új fordulatot egy nő vallomása jelentett a gyilkossági ügyben.

hirdetés

Pár napja a Bors azt írta, hogy a Soroksáron meggyilkolt asszony férjét megkereste egy ismeretlen nő, akinek meggyőződése, hogy a volt élettársa a gyilkos. A nő elmesélte az özvegynek, hogy pont akkor, amikor a gyilkosság történt, a párja úgy ment haza, hogy a keze be volt dagadva, az arcán pedig karmolások voltak, de azt állította, csak összeverekedett a barátjával. Az élettársa nem sokkal később öngyilkos lett, a vonat elé vetette magát.

"A titokzatos hölgy elmondása szerint a férfi ipari alpinistaként kereste akkoriban a kenyerét, így értelemszerűen a kötelekhez, a csomókészítéshez is nagyon értett"

- írja a Blikk.

A sajtóban az is megjelent, hogy a térfigyelő kamera a gyilkosság előtt, 18 óra 18 perckor rögzített egy kerékpározó férfit a helyszín közelében, az Oázis kertészet előtt, a Vízisport utca felé haladva. A felvételek tanúsága szerint sötét kerékpáros sisakot és kékeszöld felsőruházatot viselt. A vallomást tevő nő szerint ez a volt élettársa - ezt azonban a DNS-vizsgálatnak is bizonyítania kell.

A titokzatos nő azt is elmondta, hogy a munkásszálló, ahol a férfi több kollégájával együtt megszállt 2013 szeptemberében, pár száz méterre van attól a helytől, ahol gyilkosa végzett a családanyával.

"Mivel Krisztina nagyon szeretett futni, és legtöbbször ugyanazon az útvonalon kocogott, így

könnyen elképzelhető, hogy gyilkosa akár hosszabb ideje figyelte, mielőtt lecsapott a kisgyerekes édesanyára.

A kamerafelvételek tanúsága szerint elfutott a szálló előtt is, amelyben a titokzatos nő által megnevezett férfi lakott" - írja a Blikk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk