hirdetés

KÉK HÍREK

Sárosdi Lilla férje nem bocsát meg Marton Lászlónak

Schilling Árpád szerint a zaklatással vádolt főrendező azt sugallja, hogy csak udvarlás, ha kéretlenül egy nő arca elé tolja a hímtagját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. október 27.

hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk, közleményben kért bocsánatot csütörtökön Marton László.

A rendezőt az elmúlt hetekben több nő is megvádolta azzal, hogy zaklatta őket, miután Sárosdi Lilla a nyilvánosságot felvállalva elmondta, hogy Marton László két évtizede egy autóban orális szexre akarta rávenni.

"Az elmúlt napokban napvilágot látott, személyemet érintő hírek mindent összetörtek körülöttem. Nem kímélték sem a családomat, sem a munkámat, sem önnön magamat" – többek közt ez állt Marton László közleményben. "Soha nem akartam egy másik embert megalázni. Most megértettem, hogy vannak, akik azt gondolják, úgy érzik, hogy oly módon közeledtem hozzájuk és olyat cselekedtem, amivel megsértettem őket. Ezúton üzenem minden névvel vagy név nélkül megszólaló személynek, hogy bocsánatot kérek, ha olyat tettem vagy úgy viselkedtem, amivel megsértettem, nehéz helyzetbe hoztam őket."

Sárosdi Lilla elfogadta a rendező bocsánatkérését.

"Szeretném hangsúlyozni, hogy sosincs késő bocsánatot kérni"

hirdetés

- mondta a Szeretlek Magyrországnak a színésznő. Azt is elmondta nekünk: "Ahhoz, hogy ez az ügy tovább is mehessen, előadásokat és beszélgetéseket kellene szerveznünk, hogy valóban kimondjuk ezeket a dolgokat, hogy ne féljenek többé azok az emberek, akikkel ilyesmi történik, hogy segítsünk rajtuk. Ennek a Vígszínház lehetne a zászlóshajója. Azt is szeretném elérni, hogy a jövőben ne évülhessenek el jogilag a hasonló esetek."

Sárosdi Lilla szerint példaértékű, hogy Marton László ebbe beleállt, de reméli, a jövőben már egy következő szintje is lesz a bocsánatkérésnek.

"Ettől függetlenül hangsúlyozom, ami történt, az nem közeledés volt, hanem kényszerítés, zaklatás."

A színésznő férje, Schilling Árpád viszont nem akar megbocsátani Marton Lászlónak. Azt mondta, nehéz időszakon vannak túl.

Megkerülte a problémát - mondta a Blikknek Schilling Árpád. "Én azt mondanám neki: 'Állj ki, és mondd azt, hogy nem volt rendben, amit csináltál!'

Most ezzel azt közvetíti a világ felé, hogy az közeledésnek, udvarlásnak számít, ha egy nő arca elé tolom a hímtagomat, mindezt úgy, hogy a másik fél nem kérte. Ezt nem lehet!

Ne a nő felelőssége legyen az, hogy a férfiak herék! Verebes István meg elmondja, hogy szegény Marton, az öregember a halálán van, aztán ez a nyilatkozat. Szerintem Martonnak nem kávézókba kéne járnia Verebessel, hanem pszichológushoz. Hiszem, hogy nem volt tisztában a tette súlyával, neki ez természetes volt. Akár még hősként is kijöhetne ebből az egészből, de akkor szembe kell néznie a tettével, és mindent elmondani."


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk