hirdetés

KÉK HÍREK

Rejtélyes hős mentett ki a tűzből egy budafoki családot

Filmbe illő mentőakciót hajtott végre az ismeretlen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. augusztus 10.

hirdetés

Bodnár Andrea hétfő reggel élete legborzalmasabb napjára ébredt budafoki házában: amikor hétéves kislánya szólt, hogy furcsa hangokat hall, észrevette, hogy lángokban áll a házuk melletti melléképület, és a tűz már az otthonukra is átterjedt - írja a Blikk.

"Elképesztő forróság csapott meg minket, az ablakok is kitörtek" - emlékezett vissza a kétgyermekes édesanya. A család menekülni próbált, ekkor azonban észrevették, hogy a bejárati ajtót - vagyis az egyetlen lehetséges menekülési útvonalat - már el is zárták a lángok.

Ekkor azonban egy ismeretlen hős sietett a lángoló házban rekedt család segítségére:

"

Soha azelőtt még nem láttam azt a férfit. Hihetetlen volt! Egyszer csak berohant a kapun, feje fölött a lángokkal, és az ablakhoz szaladt. Kiadtam neki Dominikot. Kimentette a tűzfészekből a kisfiamat, aztán visszajött értünk is!

- mesélte a Blikknek az édesanya.

hirdetés

Így történhetett meg, hogy mire a tűzoltóautók a helyszínre értek, már mindenki biztonságban volt, a tűzoltóknak már csak az oltással kellett foglalkozniuk.

Andrea még ma sem tudja, ki volt a rejtélyes jótevő, de nagyon hálás neki azért, amit értük tett:

"
Remélem, egyszer szemtől szemben is megköszönhetem neki, hogy megmentette az életünket! Míg élek, hálás leszek neki ezért a hősies tettért!

- mesélte a lapnak.

A tűzoltók még mindig nem tudják pontosan, mi okozta a tüzet. A katasztrófavédők első körben kizárták, hogy gyújtogatás történt volna, de még mindig keresik, hol lehetett a tűz fészke, ahonnan felcsaptak a lángok. Andrea és családja mindenét elvesztette a tűzben. Otthonuk beomlott, a házat el kell bontani.

Képünk illusztráció. Forrás: Pixabay


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk