KÉK HÍREK

Rejtély: két magyar utasnak is véres lett mindene a bőröndjében egy londoni gépen

Klaudia bőröndjében minden véres lett, de nem hiányzott semmi. Árpi hasonlóképpen járt...

Link másolása

A 444.hu-nak írt levelet Klaudia egy morbid, ugyanakkor teljesen érthetetlen történettel. Klaudia az esküvője miatt jött Budapestre, ahonnan csütörtökön repültek vissza a londoni Southend repterére a Flybe légitársasággal. Hazaérkezve észrevették, hogy hiányzik a lakat a bőröndjükről, és amikor felnyitották, ez történt:

"A csavar es gyomorforgato elmeny pedig akkor jott, amikor a borondot kinyitva megtalaltuk ruhainkat, azonban minden egyes ruhadarab, cipo es taskak valamint nagyon fontos az eskuvonkkel kapcsolatos okiratok es domumentumok verrel boritva voltak talalhatoak a borondben.

Mindebben az az undorito, hogy meg vissza is hajtogattak a ruhakat amik minden iranyban veresek. A borond egy kis zsebeben egy uzsonnas zacskoban volt kb 300Ft ertekben apropenz, ami az utazasrol maradt. Ebbe olyan szinten masztak bele, hogy undoritoan az egesz zacsko csupa ver."

A bőröndből nem hiányzott semmi, és ettől még rejtélyesebb az egész.borond

"A borond tartalma hozzavetlogesen L2000 erteku ugyanis eskuvore mentunk Budapestre es oltonyoktol kezdve draga ruhakig es cipokig minden a borondben volt. Amikor elkezdtunk telefonalgatni sem a Flybe, sem a Budapest Airport nem adott informaciot, hogy hogyan tudunk jegyzokonyvet felvenni illetve karteritest kovetelni. (...) Vegul a londoni Southend repterre visszamentunk, ahol egy roppant kedves holgy segitsegevel vegul sikerult egy jegyzokonyvet felvenni es most kivancsian varjuk a kedves Flybe valaszat, hogy megis milyen eljarast inditanak az ugyben."

Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője a 444-nek elmondta, hogy ha arra kerül a sor, a vizsgálatot az ORFK végezné. Arra eddig semmi sem utal, hogy az eset Budapesten történt volna.

A cikk közlése után jelentkezett Árpi a 444-nél, aki Klaudiához hasonlóan járt:

Ezt írta:

"...én is jelezném, hogy ugyan ezen a Flybe járaton utaztam amelyiken Klaudia és én is hasonlót tapasztaltam. Néhány képen mellékelve ezt be is tudom bizonyítani. Az én bőröndömben a legtetején egy párna volt aminek a huzata lett véres, az egyik pólóm is véres lett, meg az elosztó amit hoztam magammal annak a kábele is véres volt. Engem viszont Southend-on-sea repülőtéren ellenőriztek vámosok. Akkor egyből szólhattam volna, de gyenge angol tudásom miatt nem tudtam magam kifejezni. Ezt azért említem meg mert esetleg, ha el lehetne érni, hogy a Southend-i repülőtér kamera felvételét meg lehetne tekinteni az elég jó bizonyíték lenne."

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Horrorisztikus gázolást rögzített egy térfigyelő kamera a Bécsi úton
A felvételen látszik, hogy piros volt a lámpa a gyalogosoknak, egy férfi mégis úgy döntött, átkel az úton.

Link másolása

A Szépvölgyi út és a Bécsi út kereszteződésében, a villamostól indult el egy középkorú férfi az út másik oldalára. A piros jelzés ellenére is lelépett az úttestre, ahol elütötte egy nagy sebességgel érkező fehér autó. A Bp-i Autósok Közössége megtudta, hogy

a férfit súlyos sérülésekkel kórházba szállították, miután több métert repült.

Az alábbi videót csak erős idegzettel rendelkezőknek ajánljuk megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

22 éves, ismert nógrádi vállalkozó halt meg a zagyvaszántói balesetben
Gáspár Győző is megemlékezett róla a közösségi oldalán, ugyanis jó viszonyban van B. Tamás családjával.
Címkép: Unsplash - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

A 22 éves férfi április 9-én, dél körül sodródott le a 16-os főút Zagyvaszántóhoz közeli szakaszáról. A Porsche sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A Bp-i Autósok portál azt írja, egy Salgótarjánban ismert fiatal vállalkozó, B. Tamás volt az áldozat.

“Szomorú szombat ez a mai nap… szomorú, mert a kedves barátunk elvesztették egyetlen gyermeküket!

Apaként felgondolni, átérezni sem tudom, hogy ezt a súlyos tragédiát hogyan lehet feldolgozni… 22!!!Sajnos Neked csak ennyi adatott Tomika! A mennyek országa lett az új otthonod, az angyalok vigyáznak Rád! Istenem! Ez felfoghatatlan!” - írta Gáspár Győző a Facebookon, ahová képet is feltöltött az áldozatról.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Büntetőfékezett egy kisteherautós egy 40 óvodást szállító busz előtt Szentendrén
Az ovisok kirándulni indultak. Szerencsére mindegyikük be volt kötve, így senki sem sérült meg.
Címkép: police.hu - szmo.hu
2022. április 07.


Link másolása

Óvodásokat szállító autóbusz előtt fékezett be egy kisteherautó Szentendrénél - számolt be róla a police.hu.

A kisteherautó a Dobogókői útról szeretett volna jobbra kanyarodni Budapest felé a 11-es útra, a busz elé sorolt volna be, de nem tudott. Miután sikerült kikanyarodnia, megelőzte a buszt, majd visszatérve a külső sávba beletaposott a fékbe.

A buszsofőr próbálta elkerülni a balesetet, de a két jármű között nagyon kicsi volt a távolság, nem tudott időben megállni, a kisteherautónak ütközött.

Mindkét jármű megsérült.

Az autóbuszon 40 kisgyerek utazott öt óvónő kíséretében, a szentendrei ovisok kirándulni indultak. A 3 és 6 év közötti lurkóknak és vigyázóiknak nem esett baja, mindnyájan használták a biztonsági övet.

Az autóbusz elején és hátulján egyértelmű jelzés figyelmeztetett: „Gyermekszállítás”.

A kisteherautó 50 éves pilisvörösvári vezetője nem tett vallomást, annyit mondott csak, nem érzi úgy, hogy büntetőfékezett volna, a gyanúsítás ellen panaszt tett.

Egy, az ütközés, valamint az azt megelőzően történtek szemtanúja szerint a busznak esélye sem volt elkerülni a balesetet. Arra is kitért, a külső sáv előttük járműmentes volt, a kisteherautó fékezését semmilyen közlekedési szituáció nem indokolta.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az 50 éves férfi ellen, egyben elvették vezetői engedélyét.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Felhozták a jósvafői barlangban elhunyt búvár holttestét
A Terrorelhárítási Központ (TEK) közölte, hogy a balesetet szenvedett búvár megtalálásáért folyó művelet vasárnap rendkívüli esemény nélkül befejeződött.
Forrás: TEK/MTI - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

Azt írták, hogy a jósvafői Kossuth-barlangban április 3-án eltűnt barlangi búvár utáni kutatás, megtalálása, felszínre hozatala és a művelet technikai biztosítása rendkívüli körülmények között történt.

Kiemelték, hogy a művelet koordinálását végző Terrorelhárítási Központ szakemberei a barlangi- és búvármentő szakemberekkel végig a lehető leggyorsabb, de a legbiztonságosabb végrehajtást szem előtt tartva működtek együtt a helyszínen.

Mede Márton tűzoltó főtörzsőrmester, tűzoltóbúvár, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálatának tagja múlt vasárnap szabadidejében hajtott végre tervezett feltáró merülést, amely közben eltűnt.

A Terrorelhárítási Központ főigazgatója, Hajdu János köszönetét fejezte ki a mentésben közreműködőknek. A közlemény szerint a műveletben 18 szervezet, mentőszolgálat, egyetem és cég vett részt.

A címlapképen az látható, ahogy a TEK fõigazgatója (középen) koordinálja a Kossuth-barlangban eltûnt búvár utáni kutatási mûveletet.

Link másolása
KÖVESS MINKET: