hirdetés

KÉK HÍREK

Rákkal küzd a francia sztárséf 10 hetes kisbabája

A Pokol konyhája című tévéműsor sztárja, Jean-Christophe Novelli legszívesebben helyet cserélne fiával, hogy ne kelljen szenvednie.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. november 21.

hirdetés

Jean-Christophe Novelli szeptemberben született kisfia, Valentino nyakán a szülők nemrég egy csomót vettek észre. Kiderült, neuroblasztómában szenved, ami egy idegrendszeri daganat.

A kisbabát nem lehet megműteni, mert a daganat túl közel van a légcsövéhez. A szülők most abban bíznak, hogy a kemoterápia segít majd a fiukon.

A fotón a nagyobbik fiukkal szerepelnek a szülők.

hirdetés

Az 55 éves sztárséf, Novelli és 40 éves felesége október 23-án vette észre a csomót a baba nyakánál, ami pár nap alatt a duplájára nőtt.

„Éjszakákat töltöttem ébren, sírva, nem értem, miért nem inkább velem történt ez? Azt kértem Istentől, hadd cseréljek helyet a fiammal” – mondta Jean-Christophe Novelli a Mirrornak adott interjúban.

A séf másik két fiával:

A séf nem mondta el szüleinek, hogy kisfia beteg.

Azt mondja, képtelen elmondani nekik, mert belehalnának.

Azt is mondta, szerencsére nincs internetük, így nem fogják megtudni. A házukban mindenhol Valentinóról készült képek vannak kitéve, annak ellenére, hogy személyesen még nem is találkoztak vele.

Nemrég Michael Bublé 3 éves kisfiáról derült ki, hogy szintén rákkal küzd. Jean-Christophe együtt érez az énekes családjával is, és minden családdal, ahol rákkal küzdenek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk