/kekhirek/prostitualtkent-futtatta-adosa-baratnojet-egy-ferfi-most-letartoztattak/
hirdetés

KÉK HÍREK

Prostituáltként futtatta adósa barátnőjét egy férfi, most letartóztatták

A futtató ellen emberkereskedelem miatt nyomoznak, miután áldozata egy kuncsaft segítségével megszökött tőle és feljelentette.
Illusztráció:unsplash/Szűts Gábor - szmo.hu
2020. december 18.

hirdetés

Emberkereskedelem és más bűncselekmények miatt letartóztatták azt a férfit, aki a neki tartozó férfi barátnőjét fogva tartotta és prostituáltként futtatta.

A gyanúsított még 2019 márciusában kapta "kölcsön" adósa párját, akit egy ismerőséhez vitte, ott tartotta fogva. A nőt prostituáltként dolgoztatták az utcán, majd minden pénzt elvettek tőle.

Az áldozat egyszer megpróbált megszökni, miközben fogvatartója aludt, de a férfi felébredt, és megakadályozta a szökést. Az asszony végül egy kuncsafjától kért segítséget, és a rokonaihoz menekült.

A futtató ellen most emberkereskedelem és más bűncselekmények miatt nyomoznak. Miután se bejelentett munkahellyel, se rendszeres jövedelemmel nem rendelkezik, a lábbilincs viseléséhez pedig nem járult hozzá, a Budakörnyéki Járásbíróság úgy döntött, elszökhet, így inkább elrendelte a letartóztatását.

A döntést az ügyész tudomásul vette, a gyanúsított és védője fellebbeztek ellene, így a végzés nem végleges, de végrehajtható.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk