hirdetés

KÉK HÍREK

Petőfi rádió: nincs szükségünk olyan jellemű alakokra, mint Sebestyén Balázs

A frissen a Rádió 1-hez műsorvezető délelőtt beszélt arról, hogy nem hivatalosan megkeresték őt a Petőfi rádiótól.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. december 02.

hirdetés

Péntek délelőtt tartott sajtótájékoztatót Sebestyén Balázs és az egykori Morning Show másik két űsorvezetője, Vadon Jani és Rákóczi Feri. A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy december 5-étől, azaz jövő hét hétfőtől a reggeli műsorukat Reggeli Show néven az Andy Vajna által tulajdonolt Rádió 1-en hallhatjuk. Sokan azt találgatták korábban, hogy Balázsék vajon kiköthetnek-e a Petőfi Rádiónál.

Balázsék így kitértek a Petőfi Rádióra is: a műsorvezető azt mondta, hogy nem alternatíva számukra a rádió. Sőt, utána néhány nem keresett szóval is illette a közrádió munkatársait, többek között dillettánsnak nevezve őket. Bővebben itt írtunk erről.

Részlet Balázs közleményéből

(...)A Morning Show-t hívták mindenfelé, mondta Balázs, vidéki kis rádiókhoz és a Petőfihez is, igaz, utóbbihoz nem hivatalosan, csak valakinek az ismerősének a haverján keresztül. Akin keresztül visszaüzenték, hogy kösz, de nem, nekik az MTVA-ban folyó munka annyira nem fekszik, az például, ahogy a második leghallgatottabb rádiót rossz szakmai döntéseken át leépítették, különösen elriasztó volt a Morning Show számára.

Ezután az MTVA közleményt adott ki, amelyben

elhatárolódtak Balázséktól. Azt írták, hogy soha nem is tárgyaltak vele, mert ilyen jellemű alakokra, mint Balázs, a közmédiában nincs szükség.

hirdetés
A közlemény teljes szövege

Tájékoztatunk benneteket, hogy a Petőfi rádió soha nem kereste, és soha nem tárgyalt Balázsékkal a Morning Show kapcsán. Mindvégig ismertük Sebestyén jellemét és közmédiával összeegyeztethetetlen, nívótlan viccelődéseit, így soha, ötletszinten sem jutott senkinek sem eszébe, hogy vele kellene erősíteni a Petőfin.

Senkiben sem merült föl a Petőfi döntéshozói közül, hogy leigazoljunk egy olyan figurát, aki egyik reggel a gólyatábori erőszak áldozatain poénkodik, aztán pedig napról napra másoknak szólogat be, a lehető leggyerekesebb, erőltetett moralizálás kíséretében.

A közmédiának nem volt, jelenleg sincs, és soha sem lesz szüksége olyan jellemű alakokra, mint Sebestyén Balázs.

Üdvözlettel,

MTVA Sajtó

ok

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk