/kekhirek/patkanyok-garazdalkodnak-bekasmegyerben-panikot-keltett-egy-no-posztja/
hirdetés

KÉK HÍREK

Patkányok garázdálkodnak Békásmegyeren? Pánikot keltett egy nő posztja

Az önkormányzat gyorsan eloszlatta a rémhírt.
hirdetés

A III. kerületben piacátépítés vette kezdetét, egy riadt lakó pedig egy Facebook-csoportban adta a helyiek tudtára, hogy állítólag több ezer patkány lepte el a területet. A nő szerint egészen eddig a piac alatt bújtak meg az állatok, azonban most, hogy nem folyik le a csatornákon az ételmaradék, kénytelenek voltak elhagyni búvóhelyüket. A nő elárulta, hogy már az ablakot sem meri kinyitni, mert fél, hogy a patkányok rátámadnak gyermekére.

A III. kerületi önkormányzat azonban gyorsan eloszlatta rémhíreket. Kifejtették, hogy a hivatalhoz nem érkezett patkányinvázióról szóló bejelentés, ráadásul a piac területén folyamatosan írtják a rágcsálókat, hiszen ez a piac üzemeltetőinek és az önkormányzatnak a kötelessége.

A rágcsálóirtás egyábként a Bábolna Bio Kft. feladatkörébe tartozik, de Bús Balázs polgármester a biztonság kedvéért kivizsgáltatta a területet. A szakemberek nem találtak patkányinvázióra utaló nyomokat, ám felhívták a lakosság figyelmét, hogy ügyeljenek a szemétlerakásra, ugyanis az előidézheti a problémát.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk