/kekhirek/panikrohamai-vannak-az-1-es-villamoson-megszurt-nonek-napokig-enni-sem-tudott/
hirdetés

KÉK HÍREK

Pánikrohamai vannak az 1-es villamoson megszúrt nőnek, napokig enni sem tudott

A leletei negatívak lettek, de lelkileg nagyon megviselték a történtek.
hirdetés

Szeptember 10-én szúrták combon egy injekciós tűvel Rosta Anitát az 1-es villamos vonalán. Egy hónapot kellett várnia, hogy megkapja a leleteit. A négygyermekes édesanya félt tőle, hogy méreg vagy valamilyen kórokozó került a szervezetébe. Bár a hepatitis-, az AIDS- és a szifilisz-teszt eredményei negatívak lettek, azt mondja, ez nem egy varázspálca, amitől minden felhőtlen és boldog lesz. Két hét múlva még vár rá egy kontrollellenőrzés.

Most az Infostartnak nyilatkozva elmondta, fizikálisan nincs baja, de lelkileg annál inkább. Az eset után napokig enni sem tudott. Arról is mesélt, eleinte fel sem fogta, hogy mi történt, aztán arra próbált választ keresni, hogy miért pont vele történt ez meg, majd pedig arra, hogy egyáltalán miért és hogyan történhet meg, hogy valaki egy másik ember életével és egészségével szórakozzon.

Az Infostartnak kifejtette, egyértelmű volt neki, hogy

nem ellene szólt a támadás, egyszerűen "rosszkor volt rossz helyen", a férfi olyan idegállapotban volt, hogy ütötte, csapkodta a környezetét.

Azt mondja, eddig hajlamos volt buszozás, villamosozás nem figyelni, hanem elmerülni a saját világában, de ebből az esetből tanulva mostantól nyitottabb szemmel jár és jobban megfigyeli, mi történik. A BKV-t továbbra is használja, de az 1-es villamos vonalát inkább elkerüli.

hirdetés

Az eset óta előfordul, hogy pánikrohamot kap és le kell szállnia a tömegközlekedési eszközökről, ha túl sokan vannak rajta.

Segítséget is kért, hogy fel tudja dolgozni a traumát. Szerinte érdemes lenne egy fórumot létrehozni, ahol az emberek megoszthatnák egymással, miként dolgozták fel az ehhez hasonló traumáikat, így is tanácsot adva a másiknak.

Anita támadóját, a 29 éves S. Kálmánt szeptember végén fogták el. Szabadlábon védekezhez. Címképünkön az elfogása látható, melyet a Budapesti Polgárőrség osztott meg Facebook-oldalán.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk