hirdetés

KÉK HÍREK

Öten meghaltak, amikor lövöldözés volt egy mexikói szórakozóhelyen

Egyesek szerint egy drogkartelles leszámolás, mások szerint terrorcselekmény áll az ügy hátterében.
Forrás: Daily Mail - szmo.hu
2017. január 16.

hirdetés

Legalább öten meghaltak az első híradások szerint abban a mexikói lövöldözésben, ami hétfő hajnalban történet egy szórakozóhelyen. A sérültek számáról egyelőre nem szólnak a hírek.

Egyelőre nem tudni, ki és mi áll a lövöldözés hátterében. A különböző források egy része a folyamatosan háborúzó drogkartellek számlájára írja az esetet, mások egy lehetséges terrortámadásról beszélnek - írja a Daily Mail.

A Playa Del Carmenben tarott BPM zenei fesztivál utolsó napján kezdett lövöldözésbe egy ismeretlen férfi, helyi idő szerint hétfő hajnali két órakor.mexi2

A fesztiválon a világ legnagyobb DJ-i közül is sokan felléptek. Egyikük, a skót Jack Revill így nyilatkozott a lövöldözésről:

"Valaki bejött a Playa Del Carmen-i klubba és egyből tüzet nyitott. Négyen vagy öten meghaltak, és többen megsérültek. Maradjatok a k******tt hoteletekben!"

hirdetés

Egyes források szerint nem sokkal később egy másik, Jungle nevű szórakozóhelyen is lövöldözni kezdtek, ahol szintén ugyanennek a fesztiválnak volt egy másik búcsúpartija. A sérültek számáról még nem érkeztek pontos hírek.

Oszd meg másokkal is a hírt!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk