/kekhirek/osszeverte-baratnojet-es-egy-csikket-is-elnyomott-rajta-most-megszuntettek-a-letartoztatasat/
hirdetés

KÉK HÍREK

Összeverte barátnőjét és egy csikket is elnyomott rajta – most megszüntették a letartóztatását

A kaposvári férfi azt mondta az élettársának, hogy ő az ördög, akit addig fog ütni, amíg meg nem hal. Miután szabadlábra került, újra felvette a kapcsolatot az exével, ezért újra őrizetbe vették, de nem tartóztatták le.
Fotó: Ügyészség - szmo.hu
2020. május 15.

hirdetés

A Kaposvári Járási Ügyészség fellebbezett annak a kaposvári férfinak letartóztatása érdekében, aki ellen külünös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés miatt emeltek vádat tavaly novemberben.

A 28 éves férfi 2019 áprilisától együtt élt barátnőjével egy, a férfi által épített, félig földbe vájt komfort nélküli helyiségben Kaposvár külterületén. Tavaly májusban egy nap

a férfi azt mondta az ágyban fekvő nőnek, hogy ő az ördög, akit addig fog ütni, amíg meg nem hal. Ezután összekötözte élettársa kezeit, testszerte ütötte, cigarettacsikket nyomott el a combján. Majd az összevert, ruhátlan sértettet a hajnali órákban kihúzta az épület elé, ahol többször megrúgta és a megkötözött nőt a sorsára hagyta.

A nő ezután napokig bujkált hiányos öltözetben a környező erdőkben, végül egy ismeretlentől kért segítséget, aki megfürdette, felöltöztette és értesítette a rendőrséget. A történtek után a fiatal nőt hetekig kórházban kezelték pszichés állapota miatt, annyira megviselte a bántalmazás, ráadásul nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrségi nyomozás során az erőszakos férfi végig letartóztatásban volt, ám ezt a novemberi vádemelés után a Kaposvári Járásbíróság 2020. március 26-án tárgyaláson kívül – ügyészi indítvány beszerzése nélkül – meghozott végzésével megszüntette, helyette bűnügyi felügyeletet és távoltartást rendelt el.

hirdetés

A férfi a szabadlábra kerülése után az egyik közösségi oldalon nyomban felvette a kapcsolatot volt barátnőjével, ezért a bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene, azonban a férfi őrizetbe vétele után megtartott ülésen nem rendelte el a vádlott letartóztatását.

A végzés ellen az ügyészség fellebbezést jelentett be a vádlott letartóztatásának elrendelése érdekében.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk