/kekhirek/osszeomlott-vv-fanni-ugy-gyanusitottja/
hirdetés

KÉK HÍREK

Összeomlott a VV Fanni-ügy gyanúsítottja

Ügyvédje szerint sem kizárt, hogy gyilkosság lesz a vád B. László ellen.
hirdetés

Tavaly, november 27. óta előzetes letartóztatásban ül az a dunaújvárosi vállalkozó, akit Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak. B. László maga is újságokból és a tévéből informálódik ügye alakulásáról, így arról is értesült, hogy a Blikk információi szerint a rendőrség annyi bizonyítékot gyűjtött össze, hogy emberölés miatt az ügyészség akár holttest nélkül is vádat emelhet ellene. A Bors a gyanúsított családjától megtudta: B. László teljesen összeomlott a hír hallatán.

A férfi a személyi szabadság megsértése miatt kiszabható maximum ötéves börtönbüntetésbe már belenyugodott, de a gyilkosság vádja, és az azért kapható tizenöt vagy annál is többévnyi idő lehetősége sokkolta.

Az egyik rokona is megszólalt az ügyben:

"Kétségbe van esve, hogy még mindig nem hozott eredményt a nyomozás, és hogy egy eszement minősítést akarnak rábizonyítani" – mondta a neve elhallgatását kérő rokon. A Bors felkereste B. László egykori védőjét, a nagybátyját is, aki továbbra sem hiszi, hogy unokaöccse gyilkolt, de hogy pár év börtön vár rá, azt ő és maga a gyanúsított is jogosnak tartja.

A lap az ügyvédjét is megkérdezte, aki maga sem zárja ki, hogy gyilkosság lesz a vád B. László ügyében:

hirdetés

"Amit László vitathatatlanul elkövetett: egy bódult állapotban lévő nőt elvitt. Tehát, a személyi szabadságától megfosztotta. Egytől öt évig terjedő szabadságvesztést kaphat ezért, de mivel büntetlen előéletű, két-három év börtön a reális. Ebbe természetesen már ő maga is belenyugodott, és jogosnak vélné, ahogy én is" – mondta dr. Brodmann Péter.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk