hirdetés

KÉK HÍREK

Többszörös orvosi hiba miatt halt meg a csodababaként emlegetett kisfiú

Több orvos sem vette észre, hogy a tüdőgyulladása van, így nem kapott megfelelő kezelést.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. május 27.

hirdetés

Melissa és Paul Mead kisfia, William nyolc évnyi sikertelen próbálkozás után 2013. novemberében született meg. Az asszonynak korábban el kellett távolítani az egyik petefészkét, mert daganatokat találtak rajta. Kisfiuk azonban egészségesen jött világra, ami kisebbfajta csodának számított.

A pár boldogsága mégsem tarthatott sokáig, ugyanis amikor a kis William közel egyévesen elkezdte a bölcsődét rögtön megbetegedett: skarlátos lett és mandulagyulladása is volt. Az anya persze azonnal orvoshoz vitte, aki azt mondta, ez természetes, hiszen a gyerek először ment közösségbe.

Antibiotikumot kapott és hamarosan meggyógyult.

De később ismét beteg lett, nagyon köhögött, de nem kapott gyógyszereket. Azt mondták, majd kiheveri. A köhögés nem múlt el, sőt a kisfiú hányni kezdett az étkezések után. Ekkor már egy másik orvoshoz is elvitték, de csak egy inhalátort kapott.

Ez nem használt, így egy harmadik orvosnak is megmutatták, de ő is azt állapította meg, hogy vírusfertőzés okozhatja a tüneteket. Egyszer viszont 40 fokos lázzal küldték haza Williamet a bölcsiből. Azonnal a kórházba rohantak vele, de azt a választ kapták: semmi komoly.

hirdetés

"Aznap este, amikor lefektettem, és a kis karja alá tettem a kedvenc plüss szarvasát, azt mondtam neki: jó éjszakát szívecském, nagyon szeretlek. Akkor beszélhettem utoljára a fiamhoz."

- mondta az édesanya a Mirrornak, aki reggel holtan talált kisfiára. Próbálták újraéleszteni, de nem sikerült.

A szülők nagyon összetörtek, később pedig az is kiderült, hogy a gyereknek azért halt meg, mert

egy kezeletlen tüdőgyulladás vérmérgezést okozott nála.

Melissa és Paul később önkénteskedni kezdtek egy vérmérgezés ellen küzdő alapítványnál és úgy döntöttek, hogy nem próbálkoznak többet és a természetre bízzák magukat. 2016. februárjában ismét egészséges kisfiuk született, Arthur, aki reményt adott a szülőknek, hogy újra szerethessenek és újra mosolyogni tudjanak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk