/kekhirek/oriasi-botrany-lett-egy-disznovagasbol-olaszorszagban-kihivtak-a-rendorseget-forronganak-a-kommentelok/
hirdetés

KÉK HÍREK

Óriási botrány lett egy disznóvágásból Olaszországban – kihívták a rendőrséget, forronganak a kommentelők

A hozzászólók egy része azt a sorsot kívánta a mészárlóknak, mint amit a disznó kapott tőlük, de volt ellenvélemény is.
hirdetés

Idő előtt véget ért négy román és egy olasz férfi disznóvágása Olaszországban, miután rájuk hívták a rendőröket. A 35-40 éves férfiak karácsony tájékán estek neki egy sertésnek a Róma melletti Anzio városában, ám szomszédok értesítésére kiérkező egyenruhások szerint

az illegális mészárszék semmilyen higiéniai és élelmiszerbiztonsági előírásoknak nem felelt meg, ráadásul az állatot előzetes bódítás nélkül szúrták le, ami állatkínzásnak minősül.

A nyomozás során kiderült, hogy a négy román vendégmunkás egy legálisan működő állatfarmról vásárolták a disznót, amit olasz társuk segítségével vittek haza. Az öt férfit most állatkínzással és illegális mészárszék működtetésével vádolják.

Il Messaggero.it

Il Messaggero.it shared a link.

hirdetés

A hírt az Il Messaggero országos olasz lap írta meg, ami óriási felháborodást váltott ki az emberekből. Rengetegen osztották meg a cikket, és már több mint 500-an szóltak hozzá a Facebookon. A kommentelők egy része azt a sorsot kívánta a mészárlóknak, mint amit a disznó kapott tőlük, de voltak olyanok is, akik nem értették, miért kerültek bajba, hiszen 20-30 évvel ezelőtt Olaszországban is így zajlottak a hagyományos falusi disznóvágások.

Forrás: maszol.ro


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk