hirdetés

KÉK HÍREK

Ököllel ütötte meg a fulladó, idős asszonyt egy férfi a trolin, mert nyitva volt az ablak

A 67 éves nő hiába mondta, hogy nem kap levegőt, ezért szeretné, hogy nyitva maradjon az ablak - a támadó egyenesen a bal szeme és az orra közé vágott.
Címkép: Wikipedia - szmo.hu
2018. augusztus 30.

hirdetés

Ököllel ütött arcon egy férfi egy 67 éves idős asszonyt az egyik trolibuszon, hétfő délután Budapesten, számol be az esetről a Blikk. A lap az asszony lánya, Kovács Edit Facebook-posztja alapján tudósít az esetről, amely, mint kiderült, a 76-os járaton történt.

Szabó Edit, mióta egyik gyermeke meghalt, pszichés fulladástól szenvedett, emiatt gégeműtéten is átesett. A fulladás azonban mostanában is jelentkezik nála időnként, főleg ha stresszhelyzetet él át és még a hőség is nagy. Edit édesanyja éppen a nagy meleg miatt szeretett volna egy ablaknál lévő helyre leülni a trolin, hogy jobban kapjon levegőt. A mögötte ülő, 50-60-as férfi azonban megkérte, hogy csukja be az ablakot, mert fáj a füle.

"Édesanyám elmondta neki, hogy nehezen lélegzik, ezért nyitva szeretné hagyni. Ezután a férfi előre nyúlt, majd becsukta, anyukám pedig kinyitotta – mindez többször megismétlődött. Egy anyuka kérte meg a férfit, hogy higgadjon le. Anyukámnak azt mondta, hagyja nyitva nyugodtan az ablakot, mert nincs levegő, és tartsa ott a kezét, hogy a férfi ne tudja becsukni", számolt be a Blikknek Edit.

A férfi azonban erre váratlanul ököllel arcon ütötte az idős asszonyt, a bal szeme és az orra között, heves szitkozódás közepette.

Edit édesanyjának arca bedagadt és belilult.

hirdetés

Miután a bántalmazó leszállt, sírva hívta fel lányát, de annyira fulladt, hogy csak nagyon nehezen tudta elmesélni, mi történt vele.

Edit feljelentést készül tenni a rendőrségen a sokkoló eset miatt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk