/kekhirek/nyomtalanul-eltunt-egy-miskolci-nyugdijas-gorogorszagban/
hirdetés

KÉK HÍREK

Nyomtalanul eltűnt egy miskolci nyugdíjas Görögországban

Holmijait megtalálták, neki azonban nyoma veszett. Fia szerint szellemileg és fizikailag is remek állapotban volt, de nagyon nehezen tájékozódik és nyelveket sem beszél.
hirdetés

A 69 éves Klaj István egy görög halászfaluba, Platamonba utazott kikapcsolódni, azonban nem tért haza, és életjelet sem ad magáról múlt szombat óta.

Fia, Attila a helyszínre utazott, hogy megkeresse eltűnt apját, azonban egyelőre semmit sem talált:

"Egyszerűen elképzelésem sincs, mi történhetett apuval. Nagyon sokat dolgozott az utóbbi időben, ezért úgy döntött, hogy megérdemel egy hét pihenést. Próbáltam lebeszélni, hiszen nem beszél nyelveket, de ő hajthatatlan volt"

- árulta el Attila a Blikknek.

Mint kiderült, István egy befizetett hajóútra ment volna vasárnap, azonban a reggeli gyülekezőn már nem jelent meg. Egy hölgy utoljára a bazárban látta, így Attilában felmerült, hogy apja talán eltévedt és lestoppolt egy autót.

hirdetés

Fia elmondása szerint István szellemileg és fizikailag is kifogásolhatatlan állapotban van, egyedül a tájékozódási képessége gyenge. A hotelben megtalálták a férfi személye holmijait, mobilját és pénzért, a városban plakátokat ragasztottak ki, hátha valaki látta őt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk