hirdetés

Nőnapon olvasta fel, milyen trágár üzeneteket kap Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője

A politikusnőt szinte naponta zaklatják mocskos szavakkal, megalázó ajánlatokkal. A videóban ezekből válogatott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 08.

hirdetés

Trágár, bántó és megalázó üzeneteket kap szinte minden nap Cseh Katalin, a Momentum politikusa. A nőnapon egy válogatást olvasott fel a sokszor nyomdafestéket nem tűrő szövegekből.

Mint mondta, a nőnapon ő is kapott virágot, de emellett naponta ki van téve a trágár kommentelőknek. És bár politikusként a nyilvánosság számára nyitott a közösségi oldala, mégis sokan - nem tisztelve azt, hogy nő - mocskos szavakat, megalázó ajánlatokat küldenek neki.

Úgy véli, hogy ezzel nincs egyedül, rajta kívül bizonyára még sok nő kap hasonló zaklató bejegyzéseket.

'Orbán Viktor egyszer azt mondta: azért kételkedik a női politikusok alkalmasságában, mert szerinte nehezen bírnánk a magyar közélet légkörét. Most ebben a videóban megmutatom, hogy mire gondolhatott. Női politikusként a hétköznapjaim része az ordenáré kommentek olvasása, de sajnos nem kell közszereplőnek lenni ahhoz, hogy valaki online zaklatással, sértő durvasággal találkozzon. Ne törődjünk bele ebbe!

Ne csak a Nemzetközi Nőnapon becsüljük meg a nőket, hanem az év többi 364 napján is! Nem virágra van szükségünk, hanem alapvető tiszteletre és megbecsülésre. Orbán Viktornak pedig mutassuk meg: igenis van helye a nőknek a politikában. Állni fogjuk a sarat.

hirdetés

- írta a videóhoz közösségi oldalán.

VIDEÓ: Nőnapi jókívánságok - kicsit máshogyanhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk