/kekhirek/neveloanyja-egy-padon-zokogott-mig-probaltak-ujraeleszteni-a-toba-fulladt-kisfiut/
hirdetés

KÉK HÍREK

Nevelőanyja egy padon zokogott, míg próbálták újraéleszteni a tóba fulladt kisfiút

Szörnyű tragédia történt Abonyban: egy nyolcéves kisfiú a közeli Mikes-tóba csúszott és meghalt. Testvérével mentek békát fogni, szülői felügyelet nélkül.
hirdetés

Mi is beszámoltunk a szörnyű tragédiáról: kedd délután egy nyolcéves kisfiú fulladt az abonyi Mikes-tóba. Mint kiderült, testvérével, felnőtt felügyelet nélkül ment békát fogni. Egy betonrámpán közelítette meg a tavat, az építmény vízzel borított felülete azonban algás volt, ezen csúszhatott meg, írja a Blikk.

A baleset fél 5 körül történt. A kisfiú, miután megcsúszott, rögtön alámerült a legalább a több mint másfél méter mély vízben, ennek szemtanúja volt egy közelben lakó férfi, Szabó Károly is. Rögtön a gyerek után vetette magát, de már nem találta, nem bukkant a felszínre. Fél óra is eltelhetett, mire a lábával az iszapban ki tudta tapogatni, hol van a teste. A férfi a karjában vitte ki a gyereket a partra, ahol a mentők megkezdték újraélesztését.

"Két eset- és egy rohamkocsi jött, hosszasan próbálták infúzióval, szívmasszázzsal visszahozni az életbe. Mentőhelikopter is érkezett, de hiába. A kisfiú nevelőanyja is itt volt, egy padon zokogott, miközben a kicsiért harcoltak"

- elevenítette fel a történteket a lapnak.

A tavat néhány évvel ezelőtt tisztíttatta ki az önkormányzat, ekkor építették rá a stéget is. A tóban sem fürdeni, sem horgászni nem szabad.

hirdetés

A fiú testvérével és két másik gyerekkel együtt nevelőszülőkkel élt. A Blikk úgy tudja, a gyermekvédelmi szakszolgálat elvitte tőlük a többi gyereket, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pedig gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával indított nyomozást.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk