hirdetés

Nem úszhatja meg a felelősségre vonást a darnózseli hentes

Az ügyész börtönt kért, a védő a férfi felmentését, akit azzal vádolnak, hogy megölte feleségét, majd feldarabolta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. november 30.

hirdetés

Példaként szolgáljon a darnózseli hentes ügye - ezt akarja az ügyész. A férfit azzal vádolják, hogy négy éve megölte a feleségét, a holttest egy részét elégette, a többit pedig a közeli réten szórta szét.

A bíróságon pénteken hangzottak el a perbeszédek. Az ügyész azt mondta: nem úszhatja meg a felelősségre vonást, aki ilyen módon bánik el egy emberrel.

Az ügyész azt indítványozta, hogy a férfit ítéljék el. A vádlott védője bizonyítottság hiányában a védence felmentését kérte. A férfi továbbra is tagadja, hogy ő követte volna el a gyilkosságot.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolja

Mint azt korábban megírtuk, a DNS-vizsgálat szerint szinte száz százalék, hogy az eltűnt asszonyt feldarabolták. A vizsgálat szerint a férfi számítógépén az internetes előzményeket böngészve kiderült, hogy a hentes gyakran kereshetett rá a "savaz", "lesavaz”, "éget", "megfojt", "holttest" és "feldarabol" kifejezésekre, valamint a vádlott és az áldozat telefonjainak cellainformációi alapján a gyilkosság napján és idejében egy helyen tartózkodhattak.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk