/kekhirek/nem-merik-elmondani-a-repulobalesetet-tulelt-focistanak-mi-tortent-tarsaival/
hirdetés

KÉK HÍREK

Nem merik elmondani a repülőbalesetet túlélt focistának, mi történt társaival

Helio Neto, a Chapecoense kapusa felébredt a kómából, de semmire nem emlékszik. Orvosai attól félnek, ha elárulnák neki az igazságot, idegösszeroppanást kapna.
Forrás: Nemzeti Sport - szmo.hu
2016. december 12.

hirdetés

Felébresztették a mesterséges kómából Helio Netót, a két héttel ezelőtti tragikus repülőgép-szerencsétlenség egyik túlélőjét, a Chapecoense egyik játékosát - írja a Nemzeti Sport.

A lap információi szerint a focista 9 napig volt lélegeztetőgépen, és jelenleg is az intenzív osztályon kezelik. Ahogyan azt mi is megírtuk, a repülőgép 77 utasa közül mindössze 6-an élték túl a légikatasztrófát, közöttük a 31 éves hátvéddel.

Netónak a feje, a mellkasa és a tüdeje sérült meg, és nyílt sebek voltak a térdén, amikor rátaláltak a roncsok között, a legfrissebb hírek szerint azonban nem is emlékszik a balesetre,

ébredése után ugyanis az első kérdése az volt, hogy mi lett a Copa Sudamericana döntőjének végeredménye, illetve hogy hogyan sérült meg.

Carlos Mendoca, a Chapecoense egyik orvosa szerint egyelőre nem merik elmondani a focistának a tragédia hírét, mivel jelenlegi állapotában idegösszeroppanást is kaphatna a történtek hallatán.

hirdetés

A november 28-i repülőgép-balesetben 71 ember vesztette életét, köztük a Chapecoense 19 játékosával. Netón kívül még két focista élte túl a tragédiát, a 27 éves Alan Ruschel és a 24 éves Jackson Follmann. Ruschelt szintén az intenzív osztályon ápolják, Follmannak pedig amputálni kellett a jobb lábát.

A balesetben 71-en vesztették életüket.

Oszd meg másokkal is a hírt!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk