/kekhirek/nem-akarok-meghalni-ezt-kiabalta-a-14-eves-fiu-akit-osztalytarsa-szurt-hason-az-egyik-tatabanyai-iskolaban/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

KÉK HÍREK

„Nem akarok meghalni” – ezt kiabálta a 14 éves fiú, akit osztálytársa szúrt hason az egyik tatabányai iskolában

Egy diák az egyik órai szünet végén támadt áldozatára, valószínűleg azért, mert az egy lány védelmére kelt.
hirdetés

A tatabányai Bolyai általános iskolában a második szünetben a gyerekek az udvaron voltak, majd visszamentek a termekbe. Ekkor az egyik nyolcadikos osztályból kiabálás hallatszott, a diákok azt hitték, hogy osztálytársaik csak viccelődnek.

„Elsőnek így a fél osztály az így azt hitte aki bent volt a teremben, hogy elsőnek csak hülyéskedik, mert ugye mi szoktunk ilyennel hülyéskedni, hogy birkózunk, szünetekben. De ugye nem hülyéskedett, mert tényleg vérzett és tényleg nagyon félt"

- mesélte el az egyik diák.

A fiú az RTL Híradónak elmondta, hogy látták a megszúrt osztálytársukon, hogy halálfélelme van, kétségbeesetten kiabált.

„Fájdalmai is voltak gondolom, elég sokkos állapotban is volt, és ugye félelem is volt benne, mivel üvöltözte ugye, hogy megszúrtak, meg hogy nem akarok meghalni.”

hirdetés

A kiabálásra lépett be az osztályfőnökük, aki mindkét fiút kivitte a teremből. Hívták a szüleiket, a rendőröket és a mentőket. A sérült gyereket ellátták, azonnali vérzéscsillapítás, sebellátás után, szúrt hasi sérüléssel kórházba szállították.

A nyilatkozó fiú szerint a támadó már reggel idegesen ment be az iskolába, senkihez sem szólt. Dühös volt a később megszúrt osztálytársára, mert ő korábban egy általa utált lány védelmére kelt. A támadás után meg sem próbált menekülni a rendőrök elől.

Az iskola tájékoztatása szerint, a megszúrt fiút megműtötték, a körülményekhez képest jól van. A támadóról azt írták, korábban voltak magatartási problémái, de ezekből nem lehetett arra következtetni, hogy bárkit is megtámadna, a szülei mindig együttműködők voltak. Az osztálytársakkal most pszichológus foglalkozik.

A rendőrség súlyos testi sértés miatt állította elő a támadót, kezdeményezik letartóztatását.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolójahirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk