hirdetés

KÉK HÍREK

Négyszázezerért forintért adtak el prostituáltnak két nőt Győrben

A lányok mindenüket hátrahagyva tudtak elmenekülni, miután valaki a zárban felejtette a kulcsot.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2020. április 20.

hirdetés

Vádat emeltek Győrben három ember ellen emberkereskedelem miatt, kettőt közülük prostitúció elősegítésével is vádol a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

Takács Péter főügyész hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a két nőt az egyik férfi vádlott azzal az indokkal csalta Győrbe 2018 tavaszán az ország keleti részéből, hogy háztartást kellene vezetniük. Ehelyett azonban fejenként kétszázezer forintért „eladta” őket egy nőnek.

A vevő két győri lakásának szobáit napi tízezer forintért kiadta prostitúció céljára, itt kellett dolgozniuk később a lányoknak is.

A kiszolgáltatott helyzetben lévő lányokat úgy vették rá a munkára, hogy azt mondták nekik: le kell dolgozniuk az árukat, majd a nő és élettársa megfenyegették őket, hogy ha nem teljesítik a követelésüket, Budapestre viszik őket, ahol még keményebb körülmények közé kerülnek majd.

A lányokról a nő fotókat készített, amiket az élettársa hirdetési oldalakon jelentetett meg. A pénzüket pedig elvették tőlük, és bezárva tartották őket a lakásban. A lányok mindenüket hátrahagyva tudtak elmenekülni, miután valaki a zárban felejtette a kulcsot.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk