hirdetés

KÉK HÍREK

Kettészakad az ország: 20 fokos különbség lesz a keleti és a nyugati rész között

Rendesen megleckéztet minket az április, a kedd-szerdai napsütés után megint esőre és hidegre kell számítani.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. április 26.

hirdetés

Esernyőket készíteni, virágládákat fedett részre tenni, sőt a fázósabbak a téli kabátnak se mondjanak még búcsút: az idei április kitesz magáért szeszélyesség terén. Az Időkép információi szerint szerda estétől ismét csapadékos, hűvös napok köszöntenek ránk. Csütörtökön 6, pénteken pedig már 10 milliméternyi eső is eshet, a napközbeni csúcsok pedig sajnos csak 16-17 fok körül lesznek.

Legalábbis az ország nyugati részén. Ha viszont keleten vagy, akkor egészen hétvégéig élvezheted még a 20 fok feletti meleget.

A két véglet közt, a középső területeken pedig változó felhőzetre, és főként délután záporos csapadékra, zivatarokra is számíthatunk.reg

A hétvégére javul az idő, csak kevés csapadék valószínű, vasárnapra a szél gyengül. Viszont a visszamelegedés még ekkor is váratni fog magára: 15 fok körüli csúcsot mérhetünk majd napközben.

Éjjelente a fagytól ugyan nem kell tartani, de 10 fok alá csökken a hőmérséklet.

hirdetés

Bár ilyen szeszélyes időjárás esetén végképp nehéz távolabbi kilátásokat mondani, az előrejelzések szerint még a jövő héten is kell számolnunk esővel, hideggel. Annyi biztos, hogy ha végre megjön a tartós jó idő, azt jobban fogjuk értékelni, mint hittük!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk