hirdetés

KÉK HÍREK

„Ne haragudj, de meg fogok halni” – mondta a megkéselt rendőr az édesanyjának a támadás után

Meglátogatták kollégái az Újpesten megsérült őrmestert a kórházban – az is kiderült, mit csinált, miután meglátta magán a szúrt sebet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 01.

hirdetés
"Az év utolsó napján meglátogattuk Petit, és csak jó hírrel szolgálhatunk, ezért ez a viszontagságos év nekünk már nagyon jól végződött és jól is kezdődik. Az őrmester egészségi állapota sokat javult, ma már újra ehet!"

Ezt írta a BRFK Információs Portál a Facebookon ahhoz a videóhoz, amelyen a december 24-én Újpesten megkéselt rendőrrel beszélgetnek a kórházban.

Mint arról beszámoltunk, a 26 éves őrmestert életveszélyes szúrt sebbel szállították kórházba, miután egy dühöngő férfi rátámadt a lépcsőházban.

Péter a kollégái kérdésére válaszolva elmesélte, hogy amikor meglátta magán a szúrt sérülést, nagyon megijedt, különösen, amikor észrevette, mennyire ömlik a vér belőle.

Elmondása szerint biztos volt benne, hogy ezt nem éli túl, ezért mindenképp el akart köszönni a szüleitől. Édesanyját hívta fel telefonon, és annyit mondott neki: ne haragudj, de meg fogok halni.

Az őt ért trauma ellenére az őrmester fejében meg se fordult, hogy leszereljen, felépülése után továbbra is rendőrként szeretne szolgálni.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk