/kekhirek/nagyloki-emberoles-8-emberrel-szemben-emeltek-vadat/
hirdetés

KÉK HÍREK

Nagylóki emberölés: 8 emberrel szemben emeltek vádat

Tavaly novemberben leitattak egy férfit, hozzákötözték egy székhez, majd éjszakára magára hagyták. Az áldozat másnapra meghalt.
hirdetés

Nyolc emberrel szemben emeltek vádat, amiért egy vendéglátóhelyen leitattak és megkötöztek egy középkorú férfit, majd éjszakára magára hagyták a teraszon - közölte a Fejér Megyei Főügyészség szerdán az MTI-vel.

A vádlottak közül négyen tavaly november 28-án egy nagylóki vendéglátóhelyen leitatták az áldozatot.

Ezután egyikük a pultostól szigetelőszalagot vásárolt és két társával a terasz egyik székén elalvó férfira egy másik széket borított, majd mindkettőhöz hozzákötözték.

Negyedik társuk a történtekről felvételt készített.

hirdetés

Később érkezett még négy ember, akik közül hárman szintén fényképet készítettek a sértettről. Zárás után valamennyien távoztak a kocsmából, magára hagyva a megkötözött férfit.

Az áldozat bár az éjszaka folyamán megpróbált kiszabadulni, de a székekkel együtt felborult, és hajnalban a terasz padlóján kihűlés miatt meghalt.

A Fejér Megyei Főügyészség többszörösen minősülő emberölés, valamint segítségnyújtás halált okozó elmulasztása miatt emelt vádat a tettesek ellen. Négy emberre fegyházbüntetés, kettőre felfüggesztett börtönbüntetés, két másikra pedig felfüggesztett fiatalkorúak fogházbüntetése kiszabását kérték.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk