hirdetés

KÉK HÍREK

Miss Kolumbia elbűvölően reagált a kínos bakira

Tévedésből pár percig ő volt Miss Unvierse - ebben az üzenetben reagált. De még hogy!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2015. december 23.

hirdetés

Világraszóló baki árnyékolta be néhány napja a legutóbbi világszépségverseny, a Miss Universe döntőjét. Amikor kihirdették a győztest, a műsorvezető tévedésből Miss Kolumbiát nevezte meg, így az ő fejére került a korona. Pár perc kellett, hogy kiderüljön, tévedés történt, ekkor az addig második helyezettnek hitt Miss Fülöp-szigetek fejére került a korona.

Természetesen a 22 éves kolumbiai lányt, Ariadna Gutierrezt hideg zuhanyként érte ez a fordulat, minden bizonnyal egy világ omlott össze benne. Megtehette volna, hogy soha többé nem foglalkozik ezzel a számára egyáltalán nem könnyű epizóddal, ennek ellenére kedd este az Instagramján reagált a történtekre. Nem is akárhogy! Emberségből, korrektségből, fair playből az egész világnak példát mutatott fenséges üzenetével:

"Most, hogy túl vagyunk az egészen, szeretném megköszönni mindenkinek, aki üzenetben biztatott. Mindannyian elképesztő, különleges emberré váltatok a számomra, én vagyok a világ legszerencsésebb és leghálásabb embere, köszönhetően annak a sok támogatásnak, amit nemcsak egyetlen országtól, az egész világtól kaptam! A sorsod meg van írva - az én sorsom ez volt. Még ha csak pár percig is, de hatalmas boldogságot okozhattam a hazámnak mint Miss Universe. Ma ennek köszönhetően az egész világ Kolumbiáról és a latin közösségről beszél. Szeretnék gratulálni a Fülöp-szigeteknek új Miss Universe-ükhöz. A boldogság, amit érezhetnek, elképesztő lehet. Az élet megy tovább, és idővel biztosan rájövünk, miért kellett a dolgoknak úgy történniük, ahogy történtek. Köszönöm mindenkinek a szeretetet, a támogatást és a jóságot ♥"

misscccm

hirdetés

via MTV

Ha tetszett a kolumbiai szépségkirálynő üzenete, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk