hirdetés

KÉK HÍREK

Milliomos üzletasszony volt a nő, akit élve temetett el gyilkosa Újlengyelben

Adósság lehet a háttérben, a férfinak 10-12 millió forintos tartozása volt.
szmo.hu
2017. május 10.

hirdetés

Magyar bolthálózat tulajdonosa a brutális újlengyeli gyilkosság áldozata – értesült a Blikk. A lap úgy tudja, hogy a férfi halálos csapdát állított áldozatának, többször megszúrta, majd élve eltemette T. Jánosné Mariannt.

A solymári Sz. Attila látszólag üzleti ügyben találkozott április 27-én a nővel Dunaharasztiban, majd kocsijával a Pest megyei Újlengyel külterületére, egy erdős részre vitte.

Videó az elfogásról:

A rendőrség szerint ezután fojtogatta a nőt és legalább ötször erősen fejbe vágta. A rendőrségi szakértő összesen hat szúrásnyomot talált a nő testén, aki nem halt meg, amikor egy gödörbe dobta, és betemette földdel. A holttestet május 4-én találták meg, két nap múlva elfogták Sz. Attilát, akit tegnap előzetesbe is helyezett a bíróság.

A férfi tagadta a bűncselekményt, a 24.hu viszont úgy tudja, hogy 10-12 millió forintos tartozást halmozott fel, ezért döntött úgy, hogy megöli a nőt.

hirdetés

– Az indítékot egyelőre nem tisztázták, a rendőrség előre kitervelt, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt nyomoz – közölte a ügyészség. A Blikk információi szerint a gyilkos készült tettére, nem messze a holttesttől rejtette el az ásóját is.ujl1

Az asszony nagyon súlyos sérüléseket szenvedett: a rendőrségi szakértő szerint kiterjedt koponya trauma, traumás sokk, agyzúzódás, koponyaűrön belüli vérzés miatt vesztette életét. Bántalmazása rendkívül agresszív volta bíróság szerint,

"
halála az átlagot jóval meghaladó szenvedést követően állhatott be.

A bulvárlap megkereste a szomszédokat, akik azt mondták, hogy a városban élők többsége ismerte az áldozatot, akit kedves, segítőkész embernek tartottak.

A lapnak elmondták, hogy a nőnek több boltja volt egykori férjével közösen. Bár hosszú évek alatt elég nagy vagyont halmoztak fel, 2010-ben mégis felkerültek az adóhivatal szégyenlistájára mintegy 459 millió forintos tartozással.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk