/kekhirek/metro-ala-loktek-egy-ferfit-az-ors-vezer-ternel/
hirdetés

Metró alá löktek egy férfit az Örs vezér térnél

Egy civil ugrott utána a sínek közé és hozta a peronra a hajléktalan kinézetű férfit.
hirdetés

Vérfagyasztó jelenetek játszódtak le az Örs vezér téren pénteken este hat körül. Egy hajléktalan kinézetű férfit belökött valaki az épp induló szerelvény alá – írja a 24.hu.

Az egyik szemtanú elmondása szerint a hajléktalan kinézetű férfi elkezdte ütni a szerelvény ajtaját, amikor az becsukódott előtte és indult az Örs vezér térről.

"A mellette lévők elkezdtek balhézni és kiabálni vele, egyikük pedig meglökte és beesett a metró valamint a peron közé. A férfi megpróbált kapaszkodni, de végül beesett a sínek közé."

- mondta a lapnak az eset szemtanúja. A férfit végül egy civil hozta ki a sínek közül, ezután érkeztek a BKV-emberei is, akik megkérték, hogy menjen a forgalmi irodába. A férfi nem akart, ekkor már az is eltűnt, aki a sínek közé lökte. A hajléktalan kinézetű férfinak nem lett semmi baja, ő is elment.

A 24.hu megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is, akik kérdésükre azt felelték, hogy a férfi azt mondta, magától esett a sínek közé. A lap információi szerint részeg volt, így elképzelhető, hogy valójában fogalma sincs a történtekről.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk