hirdetés

KÉK HÍREK

Megütött egy kisgyerekes anyát, majd egy másik utassal is verekedni akart a légiutas-kísérő

Egyelőre nem tudni, mi hozta ki a férfiból a döbbenetes viselkedést. Az anya teljesen kiborult, vizsgálat indult.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. április 22.

hirdetés

Az American Airlines vizsgálatot indított egy videó miatt, amin egy nem túl szokványos viselkedésű, férfi légiutas-kísérő látható, aki konfliktusokba keveredett az utasokkal, többek között megütött egy nőt - a Daily Mail megfogalmazása szerint a tőle elvett babakocsival - , majd azzal hergelt egy férfit, hogy üsse meg.

A felvételt az egyik utas, Surain Adyanthaya készítette és töltötte fel pénteken a Facebookre.

OMG! AA Flight attendant violently took a stroller from a lady with her baby on my flight, hitting her and just missing the baby. Then he tried to fight a passenger who stood up for her. AA591 from SFO to DFW.Posted by Surain Adyanthaya on Friday, April 21, 2017

"
Te jó ég! Egy AA-s légiutas-kísérő erőszakkal elvette egy nőtől a babakocsiját, majd megütötte őt, és a kisbabáját is majdnem eltalálta. Aztán verekedni akart egy utassal, aki a nőt kezdte el védeni.

- áll a szöveg a posztolt videó alatt, ami az AA591-es járaton készült. A videó elején egy kisbabát tartó nő látható, aki a San Franciscoból Dallasba készülő repülőgép elejében sír. Ezt követően egy férfi többször is feláll a helyéről, és odaszól egy légiutas-kísérőnek: "Ha ezt velem csinálnád, padlóra küldenélek!"

Amire az ideges alkalmazott csak azt feleli, maradjon ki a dologból, ám utána uszítani próbálja: "Üss meg! Na gyere, üss meg!" Végül pedig azt mondja: "Nem tudod a történetet!"

hirdetés

A még ekkor is kétségbeesetten síró nő védelmére kelő utas ezután visszaül a helyére.

A videó készítője az eset után egy fotót is posztolt a nőről, és odaírta: a nőt és gyerekeit lekísérték a gépről, a légiutas-kísérőt pedig visszaengedték.

Az American Airlines elmondta a BuzzFeed News-nak, hogy az esetet már vizsgálják, és a videón látható események nem tükrözik a légitársaság értékrendjét, vagy azt, ahogyan utasaikkal bánnak. Hozzátették: nagyon sajnálják a kellemetlenséget átélt nőt és mindenkit, akinek mindez kényelmetlenséget okozott.

A légiutas-kísérőt felfüggesztették munkája alól az eset kivizsgálásának idejére.

"

Társaságunk tagjának viselkedésében sem a türelem, sem az empátia nem tükröződött, ez a két érték pedig szükséges egy szolgáltatásban. Röviden: csalódottak vagyunk.

- írja az American Airlines közleménye.

Az eset kevesebb, mint 2 héttel azután történt, hogy a United Airlines "letessékelte" egy utasát a gépéről. Dr. David Dao-t, a 69 éves orvost bántalmazták és szó szerint lerángatták a fedélzetről, ami miatt számtalan sérülést szenvedett - erről itt írtunk korábban.

Ennél az incidensnél nem szenvedett senki testi sérülést, és a légitársaság megerősítése szerint a bántalmazott nő a következő járattal elérte úticélját.

"

Amíg mi állunk a szolgálatában, biztosítunk neki mindent, amit ő és a családja szükségel. A járaton, amelyre végül felszállt, különleges bánásmódban részesítjük őt és gyermekeit is, illetve az utazásukhoz vásárolt további repjegyeket elsőosztályúra emeltük

- közölte az American Airlines.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk