/kekhirek/megprobalta-lefizetni-az-elutott-sulyosan-megserult-no-csaladjat-az-ittas-gazolo-vadat-emeltek-ellene/
hirdetés

KÉK HÍREK

Megpróbálta lefizetni az elütött, súlyosan megsérült nő családját az ittas gázoló, vádat emeltek ellene

Az ittas sofőr pénzzel próbálta elsimítani az ügyet, de nem jött össze, sőt ezzel csak még jobban feldühítette a nő családját.
Fotó: 112 Emergency Press - szmo.hu
2020. november 04.

hirdetés

Vádat emeltek az ittasan balesetet okozó sofőr ellen, aki még tavaly szeptemberében ütött el egy fiatal nőt a Vas megyei Káldon - írja a 112 Emergeny Press.

A 28 éves édesanya egy kocsi mellett állt, amikor az ittasan vezető sofőr nekiütközött az autó bal hátuljának, és közben a nőt is elütötte, aki súlyosan megsérült.

Először felcsapódott a férfi kocsijának motorháztetőjére, majd az úttestre esett. A baleset után kórházba került, többek közt eltört a lába.

A 112 Press-nek a baleset után az anya egyik hozzátartozója elmondta, hogy

két gyerek is ott állt a kocsinál, nem sokon múlt, hogy őket is elüsse a sofőr.

hirdetés

Ahogy korábban mi is megírtuk, a gázoló a történtek miatt pénzt ajánlott fel az áldozat családjának, de ők ezt nem fogadták el, sőt nagyon felháborodtak azon, hogy a baleset felelőse így akarta elsimítani az ügyet.

Miután kihívták a rendőrséget, egy vérvizsgálat során kiderült, hogy

a férfi ráadásul ittasan vezetett, amikor elütötte a nőt.

A Vas Megyei Főügyészség szerdai közleménye szerint a Szombathelyi Járási Ügyészség ittas vezetés miatt vádat emelt a férfi ellen. Azt írják, az elütött nő az éjszakai sötétség ellenére kellő távolságból látható volt, így figyelmes vezetés esetén a sofőr elkerülhette volna az ütközést. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

A fotót a 112 Emergency Press engedélyével közöljük.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk