hirdetés

KÉK HÍREK

Megölte saját apját egy 18 éves lány a barátjával, mert a férfi nem támogatta a kapcsolatukat

Az olasz lány anyját és a testvérét is meg akarták ölni, mert ők sem kedvelték az új barátját.
Címkép: illusztráció (niekverlaan/Pixabay) - szmo.hu
2021. április 29.

hirdetés

Meggyilkolta édesapját egy 18 éves lány az olaszországi Avellino városában, mert a férfi nem adta áldását új kapcsolatára - írja a Sun olasz sajtóbeszámolók alapján.

Elena Gioia egy 23 éves férfival, Giovanni Limatával jött össze, ám a családja nem támogatta a szerelmüket. A rendőrség szerint ez lehetett az indok arra, hogy a fiatalok április 23-án éjszaka álmában megöljék a lány édesapját.

A férfi a nappaliban aludt a kanapén, amikor Limata legalább hétszer megszúrta egy vadászkéssel. Az 53 éves apa nem halt meg azonnal, még arra is volt ereje, hogy figyelmeztesse a feleségét és a másik lányát. Néhány órával később azonban a kórházban belehalt sérüléseibe.

Elenát és barátját pár órával a gyilkosság után letartóztatták, és mindketten be is vallották tettüket. Sőt, azt is elárulták, hogy

nemcsak a lány apját, hanem az anyját és a lánytestvérét is meg akarták ölni. A beszámolók szerint ugyanis ők sem támogatták Elena új kapcsolatát, a család sokszor veszekedett a lánnyal a fiú miatt.

A rendőrség szerint a pár egy ideje tervezhette már a gyilkosságot, sőt azt is kitalálták, hogy úgy adják elő a történteket, mintha rablás történt volna a család otthonában a nyomozók félrevezetése érdekében. A lány úgy tett, mintha kivitte volna a szemetet, majd nyitva hagyta az ajtót, hogy a barátja besurranhasson a házba és rátámadhasson az apára.

A 23 éves férfinek már volt korábban összetűzése a rendőrséggel drogok és bántalmazás miatt, jelenleg munkanélküli. Most fiatal barátnőjével együtt előzetes letartóztatásba került, az ügyben tovább folyik a nyomozás.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk