hirdetés

KÉK HÍREK

Megnevezte zaklatóját Sárosdi Lilla

Az illető egy fővárosi színház egykori igazgatója, rendező és egyetemi tanár.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. október 19.

hirdetés

Facebook-videóban állt a nyilvánosság elé a színésznő, és megnevezte azt a férfit, aki 20 évvel ezelőtt szexuálisan zaklatta.

"Azért állok most a nyilvánosság elé, mert egyre nagyobb a nyomás azzal kapcsolatban, hogy ki ez az illető. Az utóbbi időben nagyon sok ember állt ki mellettem, és adott erőt, és mesélte el a hasonlóan szörnyű történetét. Úgy érzem, hogy tartozom nekik azzal, hogy felvállalom, és kimondom ezt a nevet.

Az illető Marton László, a Vígszínház egykori igazgatója, rendező és egyetemi tanár.

Én nem bosszút akarok, és nem akarom lejáratni a szakmámat. Büszke vagyok a szakmámra. De nagyon sok színésznő él nehéz történetekkel, súlyos titkokkal, amiket nem mernek elmondani, mert félnek. Félnek attól, hogy kiközösítik őket, hogy nem kapnak munkát. Hogy nem veszik őket komolyan, hogy nincs hova fordulniuk. És nemcsak a színház és a film területén, hanem mindenhol, mindenhol jelen van ez a probléma. És nemcsak a nők esetében, hanem a férfiak esetében is.

Most láthatjuk, hogy mekkora ez a probléma. Vegyük komolyan, segítsünk nekik! Ne hagyjatok magunkra! Köszönöm" - mondta.

hirdetés

VIDEÓ: Sárosdi Lilla üzenete

Közzétette: Sárosdi Lilla – 2017. október 18.

Márton László hamar reagált is megnevezésére: rágalomnak titulálta az elhangzottakat, és azt ígérte: meg fogja tenni a szükséges lépéseket.

Sárosdi Lilla erre is válaszolt, még pedig azzal, hogy a bíróság előtt is tartani fogja a szavát.

Október 14-én robbant ki a botrány, amikor Sárosdi Lilla színésznő kiállt a nyilvánosság elé, hogy elmondja, 20 évvel ezelőtt egy még ma is aktív, ismert rendező zaklatta szexuálisan. Akkor nem akarta megnevezni zaklatóját, később férje, Schilling Árpád hosszas posztban magyarázta, miért nem.

Címkép: Facebook


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk