hirdetés

KÉK HÍREK

Meghalt a szombathelyi tévé műsorvezetője

Maros-Kiss Adrienn három gyermek édesanyja volt, és csak 45 éves.

Link másolása

hirdetés

Váratlanul rosszul lett, és összeesett Maros-Kiss Adrienn. A Nyugat.hu információi szerint a szíve egyik pillanatról a másikra megállt.

Maros-Kiss Adrienn 45 éves volt, három gyermek édesanyja. A Szombathelyi Televíziónál dolgozott. Munkatársait valósággal sokkolta a halálhíre.

"A Szombathelyi Televízió igazgatója, Lovass Tibor, alig tudott megszólalni a telefonban amikor hívtuk; azt mondta, a szerkesztőségben most mindenki padlón van" írja a Nyugat.hu.

kiss2

hirdetés

Maros-Kiss Adrienn eredetileg magyartanárnak tanult, a főiskola mellett kezdett dolgozni a Szombathelyen működő körzeti televíziónál. Először hírolvasó és szerkesztő-riporter volt.

"Pehi László, a tévé akkori vezetője úgy emlékszik rá: egyike volt a magyarul legszebben beszélő kollégáinak. Otthon volt a kultúra szinte minden területén, elsősorban zenei, színházi és fesztiválokról szóló anyagokat készített" írja a Nyugat.hu.

Maros-Kis Adrienn szülési szabadsága után a szombathelyi Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium tanára volt. Néhány évvel később ismét visszatért a képernyőre. 2015 januárjáig a Szombathelyi Televízió Híradóját és néhány magazinműsorát vezette.

Pár hét leforgása alatt zsinórban ez már a negyedik tévés haláleset. Április 29-én váratlanul rosszul lett, majd nem sokkal később elhunyt a TV2-től az ATV csapatához csatlakozott Szabó Tibor. Szabó Tibor az ATV-ben lett rosszul péntek délelőtt, miközben épp a stúdióban dolgozott. Újraélesztését kollégái kezdték meg szívmasszázzsal, a kiérkező mentőorvos pedig defibrillátort is használt, hogy megmentse. Kórházba szállították, kora délután azonban végleg leállt a szíve.

Május 3-án a TV2 riporterére találtak holtan saját lakásán, miután hétfőn nem ment ki dolgozni. Halálát tüdőgyulladás, bakteriális fertőzés, és jobb szívfél-elégtelenség okozta.

Május 5-én a TV2 volt jósának, "látó emberének" haláláról számolt be a sajtó.

Maros-Kis Adrienn halálának pontos okát egyelőre nem tudni.

Nyugodjék békében!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK
A hóesést akarták megnézni, legalább 21-en meghaltak Pakisztánban
Több mint százezer autóval indultak útnak, ebből ezernél is több akadt el az utakon.

Link másolása

hirdetés

Turisták özönlötték el a Pakisztán északi részén található Muree városát, ugyanis a térségben szokatlanul sok hó esett. A BBC információi szerint több mint százezer autóval érkeztek a nézelődők, ám péntekről szombatra virradóan sokan az utakon ragadtak a havazás miatt – írta meg a 24.hu.

A rendőrség információi szerint a több mint ezer autóban legalább 21-en meghaltak.

Közülük legkevesebb hatan halálra fagytak, a többi esetben egyelőre nem ismerik a halál okát. Sejthető azonban, hogy néhányan megfulladtak az autóikban, mivel a kihűlés ellen járatták a motorokat. Az alábbi Twitter-videó bemutatja, hogy milyen kétségbeejtő a helyzet a helyszínen:

hirdetés

Az ország belügyminisztere elmondta, hogy az elmúlt 15-20 évben nem volt ennyi turista a környéken, ebből adódik a krízis. Murree környékét katasztrófa sújtotta övezetté nyilvánították és jelenleg a gáz- és vízszolgáltatás is akadozik.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK
Meghalt egy kerékpáros, aki tévedésből hajthatott fel az M43-as autópályára
A férfin nem volt fényvisszaverő mellény, ki szeretett volna húzódni a leállósávba, ekkor érte a baleset.

Link másolása

hirdetés

Halálra gázoltak egy, a belső sávban bicikliző középkorú férfit az M43-as autópályán. A baleset péntek délután történt Algyő közelében. A biciklis a sztráda előtti körforgalomnál mehetett fel az autópályára, tévedésből.

Úgy tudni, megpróbált kihajtani a leállósávra, amikor elsodorta egy furgon, majd egy kocsi is elütötte.

A férfin nem volt fényvisszaverő mellény, a sérüléseibe a helyszínen belehalt.

A Tények teljes riportja az esetről


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Életfogytiglant kaptak az ártatlan georgiai fekete férfit lelövő gyilkosok
Ketten közülük életük végéig börtönben maradnak, a megbánás legkisebb jelét sem mutatták. Az ítéletet mindhárman megfellebbezik.

Link másolása

hirdetés

Gregory McMichael (66), Travis McMichael (35) és William Bryan ügye két évvel ezelőtt kezdődött. A három elkövető az autójával üldözőbe vett egy fekete férfit, Ahmed Arberyt, aki a környékükön kocogott. Az indokuk az volt, hogy Arbery hasonlított egy betörőre – ezért megtámadták, dulakodni kezdtek vele, Travis pedig egy sörétes puskával megölte.

A három vádlott bűnösségéről már novemberben döntött az esküdtszék.

Az apja-fia páros és az akciót levideózó szomszédjuk arról próbálta meggyőzni az esküdteket, hogy önvédelemből cselekedtek, ezt azonban nem hitték el nekik – írja a 444.hu. Az ügyben döntő bíró a két fővádlottat – a két McMichaelt – kőszívűnek nevezte, és mivel a megbánás legkisebb jelét sem mutatták, életfogytiglani börtönre ítélte őket. Bryan szintén életfogytiglanit kapott, de 30 év múlva feltételesen szabadulhat. Az ítélet ellen mindhárman fellebbeztek.

Arbery gyilkosai hamarosan egy külön perben újra bíróság elé állnak gyűlöletbűncselekmény gyanúja miatt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Egy zárt rendőrségi területre jutott be valaki illegálisan a Budai Vár közelében, a TEK is kivonult
A helyszínen késő este több rendőri szerv is intézkedett.

Link másolása

hirdetés

Illegálisan hatolt be valaki egy zárt rendőrségi területre a Budai Vár közelében szombaton késő este - írta éjjel az MTI. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóügyelete annyit közölt, hogy "több rendőri szerv (KR, BRFK, TEK) részvételével intézkedés van folyamatban egy zárt rendőrségi területre történt illegális behatolás miatt".

A Telex arról számolt be, hogy több olvasójuk is jelezte, szombat este 10 óra körül sok rendőrségi járművet láttak.

Egyikük elmondta, hogy többek között

a TEK páncélozott járművét, körülbelül 20 kisbuszt is látott, melyek a Vár felé mentek.

Egy másik olvasó pedig sok egyenruhást is látott, akik egy "gyártelephez hasonlító területre nyomultak be".

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: