hirdetés

Meggyilkoltak egy magyar bejárónőt Németországban

A 48 éves ózdi asszonynak tavaly december elején veszett nyoma, már csak holtan találták meg. Egyelőre nem tudni, mi történt vele és ki ölte meg.
Címkép (illusztráció): Monkey7/Pixabay - szmo.hu
2021. február 10.

hirdetés

Gyilkosság áldozata lett egy magyar bejárónő Németországban - számolt be róla a Bors.

A 48 éves B. Diána munka reményében költözött Németországba tavaly. Egy ideig Münchenben, majd Stuttgartban próbálkozott, végül Kaiserslauternben lett állása, a helyi sajtó szerint egy amerikai családnál dolgozott bejárónőként.

Az ózdi asszonynak azonban tavaly december 4-én nyoma veszett, a magyar rendőrség hivatalos honlapján is eltűntként szerepelt.

December 14-én egy nő holttestére bukkantak Kaiserslautern Staubörnchenstraße nevű utcájában. A rendőrség azonban nem tudta azonosítani az áldozatot, mert nem voltak nála iratok. A kabátja és a tetoválása alapján kérték a lakosság segítségét, így derült ki, hogy a magyar nőt találták meg holtan.

Az asszonyt meggyilkolták, egyelőre azonban nem tudni, pontosan mi történt vele.

A sajtó arról írt, hogy az ügyben még karácsony előtt letartóztattak egy férfit, aki viszont mindent tagad. A rendőrség továbbra is keresi a tettest, a gyanúsított lehetséges tettestársait, illetve szemtanúkat.

hirdetés
Úgy gondolják, hogy a magyar nőt nem az utcában, hanem a környéken ölték meg, a holttestét pedig az esti vagy éjszakai órákban egy kukában, bevásárlókocsiban, talicskán vagy zsákba tekerve vitték el a gyilkosság helyszínéről.

A Borsnak az ózdi asszony egyik ismerőse elmondta, hogy Diána minden jel nélkül szívódott fel december elején, a családja pedig egészen januárig reménykedett, hogy elő fog kerülni. Január első hetében derült ki számukra, hogy a szerettük a holtan talált áldozat.

"Dia nagyon kedves nő volt, tisztességgel dolgozott, Németországba is azért ment ki. Nagyon remélem, hogy hamarosan meglesz az, aki ezt művelte vele, és a családja olyan végtisztességet adhat neki, amit megérdemel" - mondta a nő ismerőse.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk