hirdetés

KÉK HÍREK

Magyarországot is megfenyegette az Iszlám Állam

A terrorszervezet tudatta, hogy a brüsszeli támadás csak a kezdet volt. Amerika, Portugália és Magyarország sincs biztonságban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. március 30.

hirdetés

Az Iszlám Állam nevű terrorszervezet a közösségi médiában jelentette be, hogy a március 22-ei brüsszeli robbantásokat csak egy erőszakhullám kezdetének szánták; hamarosan Európában, illetve az Egyesült Államokban is lecsapnak - olvasható a Washington Times cikkében. Az üzenetet az Iszlám Állam médiafelelőse, az Al Wafa hozta nyilvánosságra. A cikkben így fogalmaztak:

Ma Brüsszel és a reptér, holnap Portugália vagy Magyarország jöhet.2

Valószínűleg azonban szó sincs konkrét célkeresztekről; a két - feltehetőleg - véletlenszerűen megemlített európai ország szóvá tételével azt szerette volna nyomatékosítani a terrorszervezet, hogy egyetlen keresztény ország sem érezheti magát biztonságban, és hogy az Iszlám Állam bárhol, bármikor lecsaphat.

A Washington Times további idézetet is közölt a cikkből:

"Nem felejtettük el szűz leányaink fájdalmas sikolyait, amikor az iraki invázió során megerőszakoltátok őket. Bombákkal, robbanó övekkel és puskákkal jöttünk. Koporsókban küldünk titeket a pokolba. A Mindenható Allah által klubokban, stadionokban, iskolákban és egyetemeken csapunk le rátok, földön, tengeren, mindenhol. Célba vesszük a hadsereget, a rendőrséget, a nőket, a férfiakat, az időseket és a gyerekeket. Egyikőtöket sem hagyjuk élve."

hirdetés
133319_146_news_hub_123575_677x251

Az angolra lefordított cikkből kiderül az is, hogy Európa mellett az Egyesült Államok sem érezheti magát biztonságban. Az Iszlám Állam komoly bosszúra készülhet, miután a Washington által vezetett nemzetközi koalíció súlyos légi csapásokat mért a dzsihádisták szíriai és iraki bázisaikra.

Egy korábbi cikkben részletezték azokat a borzalmakat, amelyek célpontjaikra várnak, eszerint a nőket eladnák, a gyerekekből pedig katonákat nevelnek, hogy később szülőhazájuk ellen forduljanak.

"Amerika elfelejtette, hogy a muszlimok nem fogadják el a megaláztatást, de mi nem felejtjük el a megtorlást" - áll a Közel-Kelet Média Intézet fordításában.1

via Washington Times

Ha érdekes volt a cikk, oszd meg ismerőseiddel is!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk