/kekhirek/lucy-mchugh-gyilkossag-keseles-gyanusitott-borton-facebook-jelszo-rendorseg-nyomozas/
hirdetés

KÉK HÍREK

Súlyosabb börtönbüntetést kaphat egy gyilkosság gyanúsítottja, mert nem adta meg a Facebook-jelszavát a rendőröknek

A 24 éves férfit egy 13 éves kamaszlány megölésével gyanúsítják, de azért is börtön várhat rá, mert nem működik együtt a rendőrséggel.
Fotó: PxHere - szmo.hu
2018. augusztus 01.

hirdetés

Szörnyű tragédia történt múlt héten az angliai Southamptonban: csütörtök reggel holtan találtak egy 13 éves lányt a városi sportközpont melletti erdőben, miután a családja már egy napja nem látta őt. A nyomozás során kiderült, hogy Lucy McHugh-t halálra késelték.

Hampshire Police on Twitter

Detectives investigating the murder of Lucy McHugh are out speaking to the local community today, a week after she was last seen alive. We are specifically appealing to people who may have seen Lucy last Wednesday or in the early hours of Thursday. https://t.co/W583SI3ydP

Az elhunyt lány emlékére volt iskolájában színes lufikat engedtek az égbe, és gyűjtést indítottak egy emlékpadra vagy -plakettre, amit majd kiállíthatnak a suliban.

Heart South News on Twitter

Friends of 13-year-old Lucy McHugh who was murdered in Southampton have just released balloons in her memory at Mansel Park. #HeartNews https://t.co/GGmJeudjOx

hirdetés

Az elsőszámú gyanúsított egy 24 éves férfi, akit kedden őrizetbe is vett a rendőrség - de nem azért, mert bebizonyosodott, hogy ő ölte meg a kamaszlányt, hanem mert nem volt hajlandó együttműködni a nyomozókkal - írja az Independent.

Amikor arra kérték, hogy adja meg a Facebook-jelszavát, hogy megnézzék a Lucy-val váltott üzeneteit, Stephen-Alan Nicholson nem árulta el azt a bíróságon. A fiatal férfi akár 2 év börtönt is kaphat,

mivel nem elég, hogy azzal vádolják, hogy közösült a 13 éves lánnyal, majd meggyilkolta, de még a rendőrség munkáját is akadályozza.

UK News in Pictures on Twitter

First Picture of Man Arrested over Southampton Teenager Lucy McHugh Murder https://t.co/xZ6aNUPyT5

Mióta Nicholson gyanúsított lett, rengeteg fenyegetést kapott a helyiektől nem csak ő, de a rokonai is. Egy embert le is tartóztattak, amiért telefirkálta a férfi házának a falát durva szövegekkel.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk