KÉK HÍREK

Lezavartak egy magyar nőt a Ryanair gépéről, mert szóvá tette, hogy bunkó a stewardess

Egy műanyag szatyor volt a konfliktus tárgya.

Link másolása

Facebookon osztotta meg a felháborító esetet, a fiatal nő. Judit csak az apját akarta megvédeni, mert a stewardess gorombán beszélt vele, mégis lezavarták a gépről. A poszt szerint az eset november 4-én történt, mikor a fiatal nő családjával együtt Barcelonából utazott hazafelé.

"Soha nem szoktam ilyen célra használni a közösségi médiát, most viszont muszáj megtennem" – kezdi a posztját Szauer Judit. A bejegyzés szerint a család már a gép fedélzetén volt, mikor szóváltásba kerül az egyik stewardessszel.

"Apukám szeretett volna feltenni egy nejlonszatyrot a fenti csomagtárolóba, mire az egyik stewardess meglehetősen goromba stílusban közölte vele, hogy nem teheti fel oda azt a szatyrot" – írja a lány. Az édesapja ezután normál hangnemben megkérdezte, hogy miért nem, erre a nő ordítva közölte, hogy más csomagjainak kell a hely.ef

"Közbeszóltam, mondtam a stewardessnek, hogy nem beszélhet ilyen stílusban az apámmal, és ha akar valamit, kérje normálisan. A korábbival megegyező ordítós hangnemben közölte velem, hogy ő itt dolgozik, én pedig foglalkozzam a magam dolgával, majd tovább folytatta az apámmal való bunkó stílusú beszédet. Ritkán hoznak ki a sodromból, így azt találtam neki mondani, hogy 'We pay for your fucking service, so you can not talk to my father like that'. Vagyis, hogy mi fizetünk ezért a kib****tt szolgáltatásért, tehát nem beszélhet így az apámmal."

A helyzet ezután azonban eldurvult, a stewardess arra hivatkozott, hogy őt inzultálták, és hívta a vezető utaskísérőt. Ő szintén ordítva közölte Judittal, hogy nem beszélhet így, és le fogják szállítani a gépről.

"Ekkor még nem gondoltam, hogy ez tényleg így lesz." Azonban 15 perc után megjelent a stewardess és két fegyveres rendőr, majd közölték a nővel, hogy vegye a táskáját, mert lekísérik a gépről.

"Mint kiderült, kitöltöttek egy teljesen hamis jegyzőkönyvet a történtekről, engem nem hallgattak meg, a pilótát baromira nem érdekelte az egész. Míg vártam, csak annyit hallottam, hogy a két stewardess azt hajtogatja, hogy többször inzultáltam őket" – írta a nő. Judit végül egy Wizz Air-járattal jött haza, elég jelentős pluszösszegért. Azt írja, hogy bánja már, hogy nem vette videóra történteket, és nem érti, miért kellett ezen keresztülmennie.

"Ha van valaki, aki a gépen utazott, és tanúskodna a látottakról, ne habozzon megkeresni" – áll a nő bejegyzésében, aki megfogadta, hogy soha többé nem utazik Ryanairrel.

via NlCafé

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Horrorisztikus gázolást rögzített egy térfigyelő kamera a Bécsi úton
A felvételen látszik, hogy piros volt a lámpa a gyalogosoknak, egy férfi mégis úgy döntött, átkel az úton.

Link másolása

A Szépvölgyi út és a Bécsi út kereszteződésében, a villamostól indult el egy középkorú férfi az út másik oldalára. A piros jelzés ellenére is lelépett az úttestre, ahol elütötte egy nagy sebességgel érkező fehér autó. A Bp-i Autósok Közössége megtudta, hogy

a férfit súlyos sérülésekkel kórházba szállították, miután több métert repült.

Az alábbi videót csak erős idegzettel rendelkezőknek ajánljuk megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

22 éves, ismert nógrádi vállalkozó halt meg a zagyvaszántói balesetben
Gáspár Győző is megemlékezett róla a közösségi oldalán, ugyanis jó viszonyban van B. Tamás családjával.
Címkép: Unsplash - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

A 22 éves férfi április 9-én, dél körül sodródott le a 16-os főút Zagyvaszántóhoz közeli szakaszáról. A Porsche sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A Bp-i Autósok portál azt írja, egy Salgótarjánban ismert fiatal vállalkozó, B. Tamás volt az áldozat.

“Szomorú szombat ez a mai nap… szomorú, mert a kedves barátunk elvesztették egyetlen gyermeküket!

Apaként felgondolni, átérezni sem tudom, hogy ezt a súlyos tragédiát hogyan lehet feldolgozni… 22!!!Sajnos Neked csak ennyi adatott Tomika! A mennyek országa lett az új otthonod, az angyalok vigyáznak Rád! Istenem! Ez felfoghatatlan!” - írta Gáspár Győző a Facebookon, ahová képet is feltöltött az áldozatról.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Büntetőfékezett egy kisteherautós egy 40 óvodást szállító busz előtt Szentendrén
Az ovisok kirándulni indultak. Szerencsére mindegyikük be volt kötve, így senki sem sérült meg.
Címkép: police.hu - szmo.hu
2022. április 07.


Link másolása

Óvodásokat szállító autóbusz előtt fékezett be egy kisteherautó Szentendrénél - számolt be róla a police.hu.

A kisteherautó a Dobogókői útról szeretett volna jobbra kanyarodni Budapest felé a 11-es útra, a busz elé sorolt volna be, de nem tudott. Miután sikerült kikanyarodnia, megelőzte a buszt, majd visszatérve a külső sávba beletaposott a fékbe.

A buszsofőr próbálta elkerülni a balesetet, de a két jármű között nagyon kicsi volt a távolság, nem tudott időben megállni, a kisteherautónak ütközött.

Mindkét jármű megsérült.

Az autóbuszon 40 kisgyerek utazott öt óvónő kíséretében, a szentendrei ovisok kirándulni indultak. A 3 és 6 év közötti lurkóknak és vigyázóiknak nem esett baja, mindnyájan használták a biztonsági övet.

Az autóbusz elején és hátulján egyértelmű jelzés figyelmeztetett: „Gyermekszállítás”.

A kisteherautó 50 éves pilisvörösvári vezetője nem tett vallomást, annyit mondott csak, nem érzi úgy, hogy büntetőfékezett volna, a gyanúsítás ellen panaszt tett.

Egy, az ütközés, valamint az azt megelőzően történtek szemtanúja szerint a busznak esélye sem volt elkerülni a balesetet. Arra is kitért, a külső sáv előttük járműmentes volt, a kisteherautó fékezését semmilyen közlekedési szituáció nem indokolta.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az 50 éves férfi ellen, egyben elvették vezetői engedélyét.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Felhozták a jósvafői barlangban elhunyt búvár holttestét
A Terrorelhárítási Központ (TEK) közölte, hogy a balesetet szenvedett búvár megtalálásáért folyó művelet vasárnap rendkívüli esemény nélkül befejeződött.
Forrás: TEK/MTI - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

Azt írták, hogy a jósvafői Kossuth-barlangban április 3-án eltűnt barlangi búvár utáni kutatás, megtalálása, felszínre hozatala és a művelet technikai biztosítása rendkívüli körülmények között történt.

Kiemelték, hogy a művelet koordinálását végző Terrorelhárítási Központ szakemberei a barlangi- és búvármentő szakemberekkel végig a lehető leggyorsabb, de a legbiztonságosabb végrehajtást szem előtt tartva működtek együtt a helyszínen.

Mede Márton tűzoltó főtörzsőrmester, tűzoltóbúvár, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálatának tagja múlt vasárnap szabadidejében hajtott végre tervezett feltáró merülést, amely közben eltűnt.

A Terrorelhárítási Központ főigazgatója, Hajdu János köszönetét fejezte ki a mentésben közreműködőknek. A közlemény szerint a műveletben 18 szervezet, mentőszolgálat, egyetem és cég vett részt.

A címlapképen az látható, ahogy a TEK fõigazgatója (középen) koordinálja a Kossuth-barlangban eltûnt búvár utáni kutatási mûveletet.

Link másolása
KÖVESS MINKET: