hirdetés

KÉK HÍREK

Letartóztattak egy férfit, aki kalapáccsal ütötte, késsel megvágta és órákra megkötözte élettársát

A nő súlyosan megsérült, többször el is ájult. A férfi azzal a feltétellel kísérte el a kórházba, ha ott a párja azt állítja, hogy rablók okozták a sérüléseit.
MTI, címkép: illusztráció (fsHH/Pixabay) - szmo.hu
2021. február 02.

hirdetés

Letartóztatott a Budakörnyéki Járásbíróság kedden egy hónapra egy Pest megyei férfit, aki a gyanú szerint súlyosan bántalmazta az élettársát, de fenyegetéssel rávette a nőt arra, hogy a kórházban azt mondja, rablótámadás okozta a sérüléseit.

A Budapest Környéki Törvényszék kedden az MTI-vel azt közölte: a férfi ellen a nagykőrösi rendőrkapitányság indított eljárást aljas indokból vagy célból, védekezésre képtelen személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés és más bűncselekmény miatt.

A közlemény szerint a pár 8 éve él együtt, két gyermekük született, akiket a gyámhivatal nevelőszülőknél helyezett el. Emiatt és a férfi féltékenysége miatt a kapcsolatuk megromlott. Januárban a nő néhány hétre különköltözött, majd múlt csütörtökön visszatért az élettársához.

A férfi ekkor egy pohárral fejbe dobta, bezárta az ajtót, majd egy kalapáccsal többször megütötte élettársát, követelve, hogy árulja el, kivel csalta meg. Ezután leszaggatta a nő ruháit, késsel megvágta őt, megkötözte és órákon át úgy tartotta.

A nő a vérveszteségtől többször elájult, a férfi azzal a feltétellel kísérte el a kórházba, ha ott élettársa azt állítja, hogy rablók okozták a sérüléseit.

A tájékoztatás szerint a férfi letartóztatását a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt rendelték el. A végzés nem végleges, de végrehajtható.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk