hirdetés

KÉK HÍREK

Kovács Patríciát is fogdosták a busók gyerekkorában

A színésznő változtatna a hagyományon, mivel az szerinte senkit nem jogosíthat fel ilyesmire.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. március 06.

hirdetés

Múlt héten komoly reakciókat váltott ki az idei busójáráson történt molesztálás, amiről itt írtunk korábban.

Kovács Patrícia színésznő is megszólalt, és a Blikknek nyilatkozva elmondta: vele is történt ilyen 12 évesen, több mint húsz éve.

"
A tömegben, a zajban maszkok mögé rejtőző férfiak átléptek olyan határokat, amelyeket nem lett volna szabad. Kislányok testének, kimondom, mellének, fenekének fogdosása nem magyarázható semmilyen hagyománnyal. Nem is igaz, hogy ez része lenne, ez egy hazug magyarázkodás, amivel a védhetetlent próbálják védeni.

- mondta. Cseppet sem meglepő, hogy kis tinédzserként nemhogy senkinek nem mondta el, milyen megalázó helyzetbe került a mohácsi rendezvényen, de legszívesebben teljesen kitörölte volna a memóriájából. Egyáltalán nem ért egyet a szervezőkkel abban, hogy aki részt vesz a busójáráson, annak számítania kell ilyesmire. Véleményéhez sokan csatlakoztak a színésznő Facebookján.

A színésznő teljes Facebook-posztja, változtatás nélkül:

Ti mit gondoltok erről? A szervezők szerint annak, aki a rendezvényre látogat, számítania kell erre. Ha úgymond a hagyomány része serdülő, kamasz lányok fogdosása, akkor ez rendben van? Ha cinikus akarnék lenni, azt mondanám, a pesti tömegközlekedésen is hagyománynak számít ez. Mindkét helyen voltam szenvedő alanya a "hagyomány"-nak, Mohácson például 12 évesen, és rémes emlékeim vannak róla.

hirdetés

A törvények szerint egyértelmű a helyzet: ez szexuális zaklatás. Szerintem ha egy hagyománynak ez is része, akkor azon a hagyományon változtatni kell. Szerintetek?

Ha érdekesnek találtad, akkor oszd meg te is a cikket!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk