hirdetés

KÉK HÍREK

Kiugrott ötödik emeleti lakásából egy idős nő, miután az orvosa kórházba küldte

„Nem akarok bemenni a kórházba, főleg most nem” - mondta egy ismerősének nem sokkal azelőtt, hogy a mélybe vetette magát.
Fotó: 112 Press Emergency - szmo.hu
2020. november 17.

hirdetés

Meghalt egy idős asszony Szombathelyen, miután kiugrott az ötödik emeleti lakásából - számolt be róla a 112 Emergency Press.

A portál a házban lakók elmondása alapján azt írja, a 80 év feletti asszony több mint 40 éve lakott a Mikes Kelemen utcában lévő társasház egyik ötödik emeleti lakásában, az elmúlt években azonban egyre elkeseredettebbé vált. Még a koronavírus-járvány előtt kórházba került, ahonnan negatív tapasztalatokkal tért haza. A portál szerint több embernek is arra panaszkodott, hogy semmibe vették az intézményben, és olyan problémákkal is szembesült, amit egy kis emberséggel és odafigyeléssel könnyen meg lehetett volna oldani.

A 112 Press szerint az asszony kedden elment a háziorvosához, aki kórházba utalta őt egy olyan beavatkozásra, ami javított volna az egészségi állapotán. Az idős nő azonban ennek nagyon nem örült.

"Nem akarok bemenni a kórházba, főleg most nem"

- mondta egy ismerősének.

hirdetés

A portál úgy tudja, hogy miután hazaért a háziorvostól, beszélt néhány házbelivel, majd bement a lakásába, nem sokkal később pedig kinyitotta az ablakot, és a mélybe vetette magát. A zuhanást nem élte túl.

A fotót a 112 Emergency Press engedélyével közöljük.

Ha segítségre van szükséged

Ha te is úgy érzed, segítségre van szükséged, hívd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk